Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Puree van knolselderij

1 1.812

Voor vele Hollanders is knolselderij nog steeds voor de snert. Durf eens uit de band te springen en maak deze verrukkelijke verse knolselderij puree. In een handomdraai op tafel!

  • 1 1/2 kilo knolselderij
  • 1 1/2 kilo grote aardappels
  • 1 bekertje crème fraîche
  • olijfolie
  • peper en zout

Was, schil en snijd de knolselderij in stukken. Kook de stukken knolselderij in de crème fraîche en pureer met de staafmixer. Kook de geschilde aardappels in een ruime pan met water en voeg zout toe. Pureer de aardappels met een stamper en meng de gepureerde knolselderij erdoor. Breng het geheel op smaak met zout, peper en olijfolie.

Printen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Monique Horstink (@MoniqueHorstink) zegt

    RT @LekkerTafelen: Puree van knolselderij: Voor vele Hollanders is knolselderij nog steeds voor de snert. Durf eens uit de band te …

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More