Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Raapstelensla met graskaasblokjes en stukjes perzik

0 305

Als dit geen seizoenskost is. Heerlijke jonge smaken van de maand mei, in een prachtige salade. Doe er een lekker lamsbiefstukje en gegratineerde maltha aardappelen bij en het seizoen is een complete maaltijd. Zo van het land op je bord.

  • 2 bosjes raapsteeltjes (75 gram schoongemaakt)
  • 200 gram graskaas, in blokjes
  • 2 perziken
  • 1/2 citroen
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel honing mosterd dressing

Maak een dressing door de olie, citroen, uitgeperst, en honingmosterd dressing door elkaar te kloppen. Schep de graskaasblokjes en de raapsteeltjes door de dressing. Snijd de perziken in partjes en dan in kleinere blokjes en verdeel ze over de salade.

Printen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer