4-6 kipfilets ( afhankelijk van de grote)
150 ml kippenbouillon
25 gr kokoscrème
1 eetlepel zonnebloem olie
1 rode peper ( vers)
4 bosuitjes
4 eetlepels pindakaas
Rasp van 1 limoen
Sap van 1 limoen
Roer tot de crème is opgelost.
Verhit de olie in een wok of koekenpan met dikke bodem. Voeg de kip toe en bak deze rondom bruin. Snij het pepertje open en verwijder de zaadjes, snijd daarna het pepertjes in ringen. Was de limoen en rasp de schil. Pers daarna de limoen uit. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
Voeg de rode peper en bosuitjes toe bij de kipfilet en bak deze een paar minuutjes mee. Roer een paar keer goed om. Voeg de pindakaas, de kokosbouillon, de limoenrasp en limoensap toe en laat zonder deksel op de pan 5 minuten pruttelen onder af en toe roeren. Serveer de kokoskip met gekookte rijst.