Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Romige aardappelsalade

0 1.632

Deze aardappelsalade is zo gemaakt en echt een favoriet bij de barbecue. Door de aardappelen eerst klein te snijden verkort je de kooktijd waardoor deze nog sneller op je barbecue buffet presenteert.

  • 1 kilo aardappelen, in schijfjes of blokjes
  • 2 eetlepels zachte mosterd
  • 125 ml. zure room
  • 5 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel witte wijn azijn
  • handje verse bieslook

Kook de aardappelen beetgaar in ca. 15 minuten. Laat ze in een vergiet afkoelen en uitlekken. Meng de mayonaise met de mosterd, de zure room en de azijn. Breng op smaak met zout en peper. Meng de saus door de aardappelen en serveer lauw of laat helemaal koud worden door minimaal 1 uur in de koelkast te zetten.

Tip: Uiteraard maak je deze aardappelsalade ook heel makkelijk met een restje gekookte aardappelen van gisteren. Zo ga je verspilling tegen.

Eventueel een in ringen gesneden kleine rode uit toevoegen.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer