Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Salsa Verde

0 286

  • 1 oud, dun sneetje witbrood, zonder korstjes
  • melk
  • 1 hardgekookte eidooier
  • 4 ansjovis filets
  • 1 teen knoflook
  • 2-3 eetlepels gehakte peterselie
  • 2 – 2 1/2 deciliter olijfolie

Week het oude witbrood kort in melk en knijp het uit. Wrijf de eidooier samen met de ansjovis filets fijn. Pel de knoflookteen en pers deze boven de fijngewreven eidooier uit. Wrijf nu in een vijzel eidooier, ansjovis, knoflook, uitgeknepen broodkruim en peterselie tot een stevige pasta. Schenk hierbij eerst druppelsgewijs en later in een dun straaltje al roerend de olijfolie.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer