Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Sauce tartare

0 338

  • 1 hardgekookte eidooier
  • 1 (rauwe) eidooier
  • peper en zout
  • 2 theelepels citroensap
  • 1 theelepel mosterd
  • 1/4 liter zonnebloem of maïsolie
  • 1 theelepel gehakte dragon
  • 2 eetlepels kappertjes

Wrijf de hardgekookte eidooier fijn, voeg de rauwe eidooier toe, meng hier zout, peper, citroensap en mosterd door en schenk dan eerst scheutje voor scheutje en vervolgens in een dun straaltje de olie toe. Meng dragon en kappertjes door de saus.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer