Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Tomatensalade met honingmeloen en feta

666

Tomatensalade met honingmeloen en feta. Heerlijke, snelle, zoetzure, zomerse, salade die het prima doet als bijgerecht bij de barbecue, ander gegrild vlees of bij een bord lekkere pittige pasta. Met honingtomaten® is dit helemaal een groot feest als je die kunt krijgen.

  • ½ honingmeloen
  • 6 lekkere verse tomaten
  • 3 lente uitjes
  • 120 gram feta
  • 1 eetlepel olijfolie of zonnebloemolie
  • 4 theelepel honing
  • 2 eetlepel witte balsamico
  • Zwarte peper
  • Zeezout
  • Wat extra vloeibare honing

Tomaten wassen, in stukken snijden en kern verwijderen. Honingmeloen door de helft snijden, schillen en in stukjes snijden, lente uitjes snipperen. Feta verkruimelen. Neem honing, olie, witte balsamico, zout en peper en maak een dressing die smaakt. Meng alles door elkaar en voeg nog wat extra honing toe als bovenlaagje, niet teveel. Eventueel croutons neerzetten want mensen die ze willen kunnen die zelf toevoegen.

Printen

Reacties zijn gesloten.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More