Tosti met geitenkaas en noten – Deze luxe tosti is gevuld met heerlijke Hollandse geitencamembert. Ja, je leest het goed… een geitencamembert. Een heerlijk romige kaas die zo lekker wegsmelt in een tosti. De walnoten geven deze tosti een extra bite.
Geitencamembert
Sinds enige tijd is er geitencamembert van Hollandse bodem op de markt. Deze camembert heeft geen uitgesproken sterke geitenkaas smaak en is heerlijk romig. Ideaal dus om te gebruiken in een tosti.
Honing mosterdsaus
Voor een beetje pit is in deze tosti gebruikgemaakt van een honing mosterdsaus. De naam klinkt moeilijker dan het is want eigenlijk is het gewoon een mengsel van honing en grove mosterd. Dus geen flesjes kant-en-klaar, geen moeilijk gedoe, gewoon 2 basisingrediënten met gelijke hoeveelheden mengen en klaar.
Tosti’s; de lekkerste variaties om zelf te maken
Tosti maar gewoontjes? Na vandaag niet meer. Wij hebben de lekkerste tosti's voor je op een rij gezet. En we zijn benieuwd naar jouw variant.
Tosti met geitenkaas en noten
Print receptIngrediënten voor dit recept
- 2 sneetjes stevig bruinbrood
- 2-3 plakjes geitencamembert
- 4 walnoten
- 1 lepeltje honing
- 1 lepeltje grove mosterd
Bereidingswijze van dit recept
Een tosti met geitenkaas en noten maak je zo:
Meng de honing met de mosterd, smeer er een klein beetje van op een snee brood. Beleg de snee brood met geitencamembert. Breek de noten in stukjes en leg de andere snee er op. Druk goed aan. Bak de tosti in een voorverwarmd tosti-ijzer totdat de kaas gesmolten is. Serveer de tosti met geitenkaas en noten met een beetje rucola sla en wat van de honing-mosterdsaus.
Tafel lekker !!
Dat horen we graag Patricia, fijn dat je er zo van genoten hebt.
Leuk dat je er je eigen toevoeging aan gedaan hebt.
Heeeeeeeeeeel lekker! Ik heb pecannoten in plaats van walnoten gebruikt en hem nog wat gepimpt met in reepjes gesneden dadel. Zoeter dan zoet tosti 🙂 Fijne tip, Bedankt