- Lekker Tafelen - https://lekkertafelen.nl -

Tosti met geitenkaas en noten

Tosti met geitenkaas en noten – Deze luxe tosti is gevuld met heerlijke Hollandse Geiten Camembert. Ja, je leest het goed… een Geiten Camembert. Een heerlijk romige kaas die zo lekker wegsmelt in een tosti. De walnoten geven deze tosti een extra bite.

Geiten Camembert

Sinds enige tijd is er Geiten Camembert van Hollandse bodem op de markt. Deze camembert heeft geen uitgesproken sterke geitenkaas smaak en is heerlijk romig. Ideaal dus om te gebruiken in een tosti.

Honing-mosterdsaus

Voor een beetje pit is in deze tosti heb ik gebruik gemaakt van een honing mosterdsaus. De naam klinkt moeilijker dan het is want eigenlijk is het gewoon een mengsel van honing en grove mosterd. Dus geen flesjes kant en klaar, geen moeilijk gedoe, gewoon 2 basis ingrediënten met gelijke hoeveelheden mengen en klaar.

Tosti met geitenkaas en noten

Per persoon heb je nodig

Meng de honing met de mosterd, smeer er een klein beetje van op een snee brood. Beleg de snee brood met Geiten Camembert. Breek de noten in stukjes en leg de andere snee er op. Druk goed aan. Bak de tosti in een voorverwarmd tosti-ijzer totdat de kaas gesmolten is. Serveer de tosti met geitenkaas en noten met een beetje rucola sla en wat van de honing-mosterdsaus.

Tafel lekker!