Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Tropische visschotel met venkel

0 452

Hoofdgerecht voor 4 personen

  • 4 venkelknollen
  • 3 tomaten
  • 1 mango
  • 1 banaan
  • 1½ eetlepel citroensap
  • 500 gram kabeljauwfilet
  • 2 eetlepels boter
  • zout en peper
  • 1 teentje knoflook
  • 4 plakken jonge kaas

Venkel schoonmaken en in plakken snijden. In ± 15 minuten gaarkoken. Laten afkoelen.
Tomaten in plakjes snijden. Mango schillen, pit verwijderen en in plakjes snijden. Banaan in plakjes snijden. Besprenkelen met ½ el citroensap.
Oven voorverwarmen op 200° C.
Vis in ingevette ovenschaal leggen. Bestrooien met zout en peper. Besprenkelen met 1 el citroensap. Knoflook erboven uitpersen. Achtereenvolgens op vis leggen: venkel, tomaat, banaan, kaas en mango. In midden van oven in ± 20 minuten gaar laten worden.
Lekker met rijst.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer