Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Venkelsoep

0 412

Voorgerecht voor 4 personen

  • 2 grote venkelknollen, schoongemaakt en kleingesneden
  • 2 aardappelen, geschild en in stukjes
  • 1 teentje knoflook, kleingesneden
  • 1⁄2 bosje peterselie, fijngehakt
  • 750 ml bouillon
  • 250 ml room
  • 100 ml Pernod
  • 1 eetlepel olijfolie

Verwarm de olie in een pan en bak de venkel, aardappel, knoflook en peterselie even aan.
Schenk er de bouillon en Pernod bij en laat 20 minuten trekken.
Maak met de staafmixer fijn.
Roer de room erdoor, verwarm de soep nog even en verdeel over 4 borden.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer