Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Wortelsalade met rozijnen

0 1.769

Is koken moeilijk? Dan gaan we vandaag maar een keertje niet koken. Deze rauwkost heb je in een mum van tijd op tafel en iedereen zal er van smullen.

  • 200 gram geraspte wortelen
  • 2 stengels bleekselderij in stukjes of 100 gram geraspte knolselderij
  • 100 gram rozijnen
  • 4 eetlepels slasaus
  • citroensap
  • suiker
  • zout

Meng de slasaus met citroensap, zout en suiker. Meng wortel, bleek- of knolselderij en rozijnen door de saus. Laat 10 minuten staan om de smaken te combineren.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer