Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Yoghurtdressing met kerrie en gember

0 626

Je salades worden frisser en lekker anders met deze dressing op basis van yoghurt. Daarnaast zorgt de kerrie en de gember voor heel veel smaak en ook de whisky mag zeker niet ontbreken voor het lekkerste aroma.

  • 4 eetlepels magere yoghurt
  • zout
  • 1 theelepel kerriepoeder(mild)
  • 2 theelepels gembersiroop
  • 2 eetlepels sinaasappelsap
  • 2 theelepels whisky
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook

De bereiding is niet meer dan het mengen van al deze ingrediënten. Varieer eens met de yoghurt die je gebruikt. Neem bijvoorbeeld eens biogarde en als je deze dressing als dipsaus wilt gebruiken kun je zelfs kwark nemen.

Printen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More