Recepten om zelf te makenKookboeken

Terug naar homepage

Vakantiekookboek Frankrijk, Italië en Spanje van Onno Kleyn

Alle drie de vakantiekookboeken zijn absoluut aanraders voor wie op vakantie meer wil dan friet van Piet en een karbonaatje met gekookte aardappels.

Lees Meer

Review: Het Binnenstebuiten kookboek

De populaire TV serie Binnenstebuiten heeft nu het binnenstebuiten kookboek uitgegeven. Een verzamelwerk van diverse TV koks. Lees de recensie.

Lees Meer

Vleesbijbel van Gertjan Kiers

Deze Vleesbijbel vertelt je alles wat je moet weten. Waar je bij het kopen op moet letten, wat alternatieven zijn, hoe je moet bereiden en alles wat er verder bij hoort, met recht een Vleesbijbel.

Lees Meer

Stoven bij Janneke Thuis

Een nieuw kookboek in de serie van Janneke Philippi. Hou je van een lekker stoofgerecht dan mag “Stoven bij Janneke thuis” niet ontbreken op je boekenplank.

Lees Meer

Slow; Liefdevolle recepten om het leven te vieren

Slow van Georgina Hayden – De recepten in het boek met de begeleidende teksten onderstrepen de subtitel “Liefdevolle recepten om het leven te vieren”.

Lees Meer

De smaak van Sicilië van Ursula Ferrigno

De smaak van Sicilië doet precies wat het moet doen, het laat de recepten van het eiland zien en maakt dat je meteen de keuken wil induiken.

Lees Meer

Spice for Life door Anjula Devi

Spice for life is het tweede boek van Anjula Devi. Prachtige gezonde Indiase gerechten maar wel voor degenen met een grote specerijenkast.

Lees Meer

Baked Louies – Feest: 100 heerlijk hippe recepten

Feest van Baked Louies is een feestelijk boek dat vooral studenten aan zal spreken. Gemaakt vanuit de studentenkeuken voor echte studentenfeestjes.

Lees Meer

Alle dagen soep, 100 recepten voor elk seizoen

Soep, we eten het als maaltijd, als tussendoortje, warm of koud, stevig of toch licht, het kan allemaal. Dit boek biedt in ieder geval de nodige inspiratie.

Lees Meer

Het Pindakaasboek van Jennifer Foster en Lianne Koster

Pindakaas, lekker voor op de boterham maar de dames Foster en Koster laten met het Pindakaasboek zien dat met pindakaas heel veel meer lekkers te maken is.

Lees Meer

Avocado en Zoete aardappel van Colette Dike

“Avocado” en “Zoete aardappel” van Colette Dike van Fooddeco.nl. Twee boeken waarin food en styling op een prachtige manier samenkomen.

Lees Meer

De confituurbijbel van Madam Confituur

Ben je gek op fruit en vind je het nog leuker om er een lekkere jam, gelei of chutney van te maken ? Dan is deze confituurbijbel een absolute must-have.

Lees Meer

Pure Italiaanse keuken, Franz Conde en Roberto Payer

Gerechten die gemaakt worden in een restaurant, zullen over het algemeen net even anders zijn dan de gemiddelde Italiaan thuis op tafel zet. In dit kookboek vind je een mix hiervan.

Lees Meer

Nel, van-kop-tot-kont-chef, voor de pure liefhebber

Het is een kookboek voor de liefhebber, de kok die verder wil kijken dan de healthy salade en die net zoals Nel alles, of in ieder geval zoveel mogelijk, wil gebruiken van wat de natuur geeft.

Lees Meer

Review: Meer brood uit eigen oven – Door Levine van Doorne

Er zijn van die boeken waar je extra graag voor gaat zitten. Meer brood uit eigen oven van Levine van Doorne is er zoéén. Een musthave voor thuisbakkers!

Lees Meer

De Grote Kleyn, Culinair Compendium; Onno Kleyn

Er is een nieuwe bijbel uit. Een culinaire, wel te verstaan. Ik ben blij met dit boek en ik ga zeker doen wat de Grote Kleyn adviseert: ‘Graas erin, snoep, snuffel, smikkel.’

Lees Meer

Foodless: een praktisch kookboek voor mensen met voedselallergieën

Carlijn Bröring schreef het boek Foodless voor mensen met voedselallergieën. Een basisboek met eenvoudig te maken gerechten.

Lees Meer

Keukenkastje; Leer omgaan met een basisvoorraad

Een review van het boek Keukenkastje. Geschreven door Eve O’Sullivan en Rosie Reynolds. Het boek leert je om te variëren vanuit een basisvoorraad.

Lees Meer

Pannenkoeken & Crêpes: Christelle Huet-Gomez

Het kookboekje Pannenkoeken & Crêpes inspireert om een alledaagse keukenbasic eens helemaal anders te doen. Een uitgave van Christelle Huet-Gomez.

Lees Meer