Kookboeken

Kookboeken om uit te koken. Er verschijnen er steeds minder. Kookboeken zijn in veel gevallen verworden tot commerciële projecten. De meest verkochte kookboeken zijn boeken om af te vallen. Maar van welke kookboeken wordt een foodie nou echt gelukkig. Lekker Tafelen selecteert en recenseert de mooiste kookboeken.

Vegetalia van Luna Trapani

Vegetalia van Luna Trapani laat je kennis maken met de Italiaanse vegan keuken. 100 recepten waarin je vlees, vis en zuivel niet gaat missen!

Med van Claudia Roden

Med, een kookboek van Claudia Roden, Claudia neemt je mee op reis door de Mediterranee en schotelt je de lekkerste gerechten voor. Ga je mee?

Mary Berry’s bakbijbel

In Mary Berry's bakbijbel tref je kwalitatief goede basisrecepten met vele variaties daarop waardoor je er makkelijk je eigen draai aan kunt geven.

The Curry Guy van Dan Toombs

The Curry Guy is het kookboek van één van Engelands best gelezen foodblogs. Wij mochten hem voor je recenseren en vertellen graag waarom dit boek een aanrader is.

Pagina 1 van 8 1 2 8

100% vers en 100% lekker van het seizoen

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten