Bakken

Duik in de wereld van bakken met verse ingrediënten en eenvoudige, maar heerlijke recepten die je zelf kunt maken. Of je nu ervaren bent of net begint, hier vind je volop inspiratie om aan de slag te gaan. Stel je voor: de geur van versgebakken brood of de smaak van een zelfgemaakte taart, allemaal uit jouw eigen oven. Met onze stap-voor-stap instructies en tips kun je direct aan de slag. Pak je schort, verzamel de ingrediënten, en ontdek hoe leuk en bevredigend bakken kan zijn.

Bosvruchten roomkaas plaatcake

Met een plaatcake kun je lekker variëren. De bosvruchten roomkaas plaatcake maak je met zo makkelijk met elk ander fruit van het seizoen.

Mango-cheesecake

Cheesecake bakken moeilijk? Niet met dit recept, dit is het makkelijkste en snelste mango-cheesecake recept dat je ooit zult maken.

Limburgse rijstevlaai

De Limburgse rijstevlaai is één van de populairste vlaaien, gevuld met rijstepap en afgemaakt met een laag slagroom en geraspte chocolade.

Marmercake met advokaat

Deze marmercake met advokaat is zo lekker dat hij in no-time tot de laatste kruimel verorberd is. Een echte aanrader voor Pasen dus.

Whoopie pies voor de Pasen

Iets lekkers bij de koffie met Pasen? Maak samen met de kids deze whoopie pies. Een whoopie bestaat 2 cakejes met een vulling ertussen.

Pagina 1 van 13 1 2 13

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten