Bakken

Zelf bakken is pure passie. Gebruik geen bakmixen, dat is alleen maar duur. Kies voor echte recepten. Wij bakken vaak en delen onze bakrecepten in deze rubriek. Bakken met de seizoenen in de hoofdrol. Cake, koekjes, taarten en nog veel meer. Ga jij ook weer echt zelf bakken?

Bananencake met walnoten

Gemaakt met overrijpe bananen. Deze zijn zo zoet dat ze een deel van de suiker kunnen vervangen. Lees hier de praktijktips van Connie

Chocolade-sinaasappel muffin

In de wintermaanden bakken we natuurlijk niet met aardbeien. Maar deze Chocolade-sinaasappel muffin is een mooie variant met vers fruit

Cranberry koek

Lekker voor bij de koffie of een high tea. Cranberry koek is zo lekker door het wat zoete beslag in combinaties met de zurige cranberry's.

Kwarktaart met sinaasappel

De lekkerste kwarktaart met sinaasappel maak je zelf. Met dit recept maak je kwarktaart met een bodem van havermoutkoekjes en pure chocolade.

Tarte tatin van banaan

In plaats van appel kozen wij ervoor om een tarte tatin van banaan te maken. Heerlijk als nagerecht met een bolletje ijs.

Appel kaneelcake

Trakteer op appel kaneelcake en je weet zeker dat iedereen tevreden is. Cake is lekker, makkelijk te maken en handig om te delen.

Bananen beignets

Ben je liefhebber van oliebollen? Maak dan ook eens bananen beignets, heerlijke grote stukken banaan omhuld door oliebollen beslag.

Bananen eclairs

Hou je van een uitdaging en van bananen eclairs dan is dit recept voor de allerlekkerste bananen eclairs ooit, het recept voor jou.

Pagina 1 van 7 1 2 7

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten