Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door rubriek

Hartig

Lekker hartig bakken. In onze rubriek hartig vind je o.a. hartige koekjes, hartige broodjes en nog veel meer hartig lekkers. Je soep wordt nog lekkerder met een hartig broodje en daarmee ook een makkelijke maaltijd. Maar ook de borrel wordt feestelijker van een hartig soesje gevuld met kaas. Ontdek het hier.

Hartig gevulde broodjes

Eens iets anders als een worstenbroodje, probeer dan eens deze hartig gevulde broodjes en kies zelf je vulling; wordt het pittige kip of pittig gehakt ??

Hartige muffins, Italian style

Een brunch? Een High-Tea? Of gewoon een verrassing in de lunchtrommel? Deze hartige muffins met een Italiaans tintje zijn gegarandeerd een succes. De hartige muffins zijn heerlijk in de lunchtrommel samen met wat kerstomaatjes en schijfjes komkommer. Maar serveer ook eens hartige muffins bij een kaasplankje.

Worstenbroodjes uit eigen oven

Zelf gebakken worstenbroodjes. De worstenbroodjes zijn erg geliefd in Brabant en Limburg, maar eigenlijk kun je iedereen blij maken met deze hartige snack. Zelf worstenbroodjes maken is nog leuker omdat je dan de worstenbroodjes helemaal aan kunt passen aan je eigen smaak.

Knoflook-kaasbrood

Dit knoflook-kaasbrood is makkelijk en snel te maken, zit bomvol smaak en is echt heerlijk om bij de soep of een lekker bord pasta te serveren. We kiezen met z'n allen al snel voor stokbrood met kruidenboter. Dit knoflook-kaasbrood is eenvoudig te maken en zal die gewoonte al snel veranderen.

Gua bao met pulled chicken

Een gua bao is een luchtig gestoomd broodje die zijn oorsprong vindt in Taiwan. Na het stomen vul je hem bijvoorbeeld met pulled chicken.

Hartige koekjes voor bij de borrel tv of tijdens een picknick

Hartige koekjes, zo lekker en zo simpel te maken dat je ze nooit meer zal kopen. Bij een koekje denk je al gauw aan zoetigheid. Nou ik zal je zeggen ook hartige koekjes zijn erg lekker. Je eet ze bij de borrel, bij de tv of een picknick. Het is bovendien een leuke variatie op de geijkte chips of pinda's.

Kaassoesjes, eens iets anders bij de borrel

Kaassoesje, eens iets anders bij de borrel - Eens iets anders dan bitterballen bij de borrel? In Nederland komt er met een verjaardag vaak het befaamde schaaltje kaas en worst of de alom bekende bitterballen op tafel. Als je geluk hebt kan het ook zijn dat je gevulde wraps krijgt. Allemaal erg lekker maar weinig origineel. Waarom niet eens soesjes gevuld met een heerlijke kaascrème, erg lekker en…