Bijgerecht

Een bijgerecht is simpel toch? Gewoon een pot of blik leegschudden en even opwarmen. Oké dan hebben we nog veel uit te leggen. Want een bijgerecht kun je natuurlijk ook lekker zelf maken. Bovendien moet je bijgerecht mooi in balans zijn met je hoofdgerecht. Voor welk bijgerecht kies jij vandaag?

Gesmoorde komkommer

Wat niet iedereen weet is dat je de komkommer ook warm kunt bereiden. Dit is onze versie van de gesmoorde komkommer.

Pittige aardappelsalade

In de zomer lekker buiten eten aan de barbecue? Dan is deze pittige aardappelsalade een prima aanvulling. Lekker pikant door de chilivlokken.

Bloemkool mousseline

Ga voor lekker luxe met deze bloemkool mousseline met knoflook en rozemarijn. Een mooie begeleider bij een etentje met biefstuk of wild.

Krieltjes op een stokje

Aardappels aan een spiesje, dat klinkt een beetje vreemd. Maar lekker zijn ze wel, onze krieltjes op een stokje. Ook voor op de BBQ!

Bloemkool broccoli salade

Verrukkelijke nazomer salade. Breng variatie in je salades en maak deze stoere bloemkool broccoli salade met kaas en een vleugje knoflook.

Pagina 1 van 12 1 2 12

100% vers en 100% lekker van het seizoen

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten

Wereldrecord grootste kaasplank in Woerden #kookmeer voor je buurtgenoot