Bijgerecht

Een bijgerecht is simpel toch? Gewoon een pot of blik leegschudden en even opwarmen. Oké dan hebben we nog veel uit te leggen. Want een bijgerecht kun je natuurlijk ook lekker zelf maken. Bovendien moet je bijgerecht mooi in balans zijn met je hoofdgerecht. Voor welk bijgerecht kies jij vandaag?

Pittige aardappelsalade

In de zomer lekker buiten eten aan de barbecue? Dan is deze pittige aardappelsalade een prima aanvulling. Lekker pikant door de chilivlokken.

Bloemkool mousseline

Ga voor lekker luxe met deze bloemkool mousseline met knoflook en rozemarijn. Een mooie begeleider bij een etentje met biefstuk of wild.

Bloemkool broccoli salade

Verrukkelijke nazomer salade. Breng variatie in je salades en maak deze stoere bloemkool broccoli salade met kaas en een vleugje knoflook.

Gesmoorde komkommer

Wat lang niet iedereen weet is dat je de komkommer ook warm kunt bereiden. Het is absoluut de moeite waard. Ik deel mijn versie van de gesmoorde komkommer.

Bloemkool sweet en spicy

Met dit recept maak je bloemkool sweet en spicy. Superlekker en serveer dit niet zoals je misschien gewend bent met aardappel maar met rijst.

De redactie tipt

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten