Perzik abrikoos smoothie

Smoothies zijn populairder dan ooit. Van fruit dat over is maken we bijvoorbeeld een perzik abrikoos smoothie. Varieer gerust en geniet!

Scroppino met limoncello

Deze scroppino met limoncello en een takje citroenmelisse is een fris zomers drankje voor tussendoor maar zeker ook als nagerecht.

IJsthee met nectarine

Ben je liefhebber van ijsthee dan moet je deze ijsthee met nectarine echt maken. De perfecte dorstlesser met de smaak van thee en nectarine.

Zelf limonade maken

Zelf limonade maken is leuk en vooral lekkerder. Vergeet de bussen of flessen siroop en ga zelf limonade maken. Het is echt heel simpel.

Zelf advokaat maken

Zelf advokaat maken is makkelijker dan je denkt. Je hebt niet veel meer nodig dan eidooiers, suiker en vodka. Eventueel ook room en vanille.

Gin & Tonic: 3 recepten voor beginners

Gin & Tonic: 3 recepten voor beginners Wie mij een beetje kent, ziet vooral een Bourgondiër met een iets te hoge BMI, altijd lekker aan het tafelen en in mijn omgeving is altijd wel een glas wijn te vinden. Maar eigenlijk ben ik niet heel erg stand vast, ik zwabber...

Pagina 1 van 2 1 2

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten