Hapjes

Met lekkere hapjes scoor je altijd punten. Of dat nu een tussendoortje is of en borrelhapje maakt niet uit. Een hapje en een drankje is vaak het ultieme verwen momentje, of het momentje voor jezelf. Laat je op deze pagina inspireren met de recepten. Er zijn makkelijke recepten, er zijn snelle recepten, maar er zijn ook chique borrelhapjes die jij zelf kunt maken. Kies een beter alternatief dan de standaard bakjes met olijven en plakjes worst uit de supermarkt. In de recepten op deze pagina proef je de verse ingrediënten en de smaken die jij lekker vindt.

Huisgemaakte borrel bites

Verrukkelijke borrel bites om te serveren bij een drankje. In feite een Spaanse tortilla maar dan zonder aardappel en met extra groenten.

Nacho’s uit de oven

De lekkerste snack? Dat zijn beslist deze nacho's uit de oven. Je maakt ze met verse ingrediënten en een heerlijke zelfgemaakte kaassaus!

Gefrituurde kaasblokjes

Een lekker en makkelijk te maken hapje uit de frituur voor de kaasliefhebbers? Maak eens gefrituurde kaasblokjes. Heerlijke gesmolten kaas!

Paddenstoelen tempura

Paddenstoelen tempura, dat zijn gefrituurde, gemengde paddenstoelen in een knapperig jasje, op zijn Japans. Lekker bij een Japanse maaltijd!

Chips maken van aardappels

Wist je dat zelf chips maken van aardappel echt zo moeilijk niet is. En het leuke is je kunt zelf de lekkerste smaken verzinnen en maken.

Loempia maken? Zo doe je dat

Zelf een loempia maken is superleuk. Voor een maaltijd of als snack. In dit recept leggen we uit hoe jij dat ook makkelijk zelf kunt doen.

Pagina 1 van 6 1 2 6

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten