Hapjes

Op menig feestje staan er hapjes op tafel. Toch staan we altijd versteld van het idee dat mensen hebben van lekkere hapjes. En daarom vind je bij ons andere hapjes recepten. Huisgemaakt, vol smaak en origineel. Niets ingewikkelds maar wel hapjes waar je gasten graag nog eens voor terugkomen. Ontdek deze hapjes recepten

Gegrilde aubergine met feta

Gegrilde aubergine met feta, dat is een heerlijk Grieks hapje! Leuk op een schaal met andere Griekse hapjes, of als voorgerechtje!

Komkommerrolletjes met haring

Met dit recept voor komkommerrolletjes met haring maak je een leuk en lekker fris, zomers borrelhapje. Dat wordt borrelen met het seizoen!

Crispy bloemkool nuggets

Serveer crispy bloemkool nuggets op een feestje, als tussendoortje of bij de warme maaltijd. Lekker krokant en met heerlijke specerijen.

Scampi’s in wontonjasje

Een hapje, of een begeleider voor een aperitief? Maak deze scampi's in wontonjasje eens. Een heerlijk krokant hapje waar iedereen van geniet.

Pagina 1 van 9 1 2 9

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten