Curry met rundvlees

Een lekker pittig stoofvleesgerecht? Maak eens een curry! Een verwarmende curry met rundvlees en najaarsgroenten bijvoorbeeld! Comfortfood!

Vegetarische tomatencurry

In een curry hoeft zeker niet altijd vlees of vis te zitten om een lekker gerecht te zijn. Proef deze vegetarische tomatencurry maar eens!

Curry Madras

Dit gerecht doet menig liefhebber van de Indiase keuken watertanden. Curry Madras is een Indiase klassieker die je geproefd moet hebben!

Curry van kip en aubergine

Eet eens vaker aubergines en eet ze eens anders. Verwerk ze bijvoorbeeld in een curry van kip en aubergine. Een heerlijke oosterse maaltijd!

Viscurry in kokossaus

Ben je een liefhebber van de oosterse keuken en hou je van vis? Dan is het tijd voor een lekkere viscurry in kokossaus. Die moet je proeven!

Eiercurry met paksoi

Een lekker en makkelijke recept voor eiercurry met paksoi. Met rijst erbij heb je een complete maaltijd voor doordeweeks of in het weekend.

Kipcurry met kikkererwten

Deze Oosterse kipcurry met kikkererwten is een feest om te maken. Zonder kant-en-klaar oplossingen maak je deze curry. Serveer met rijst.

Garnalencurry met paksoi

De lekkerste garnalencurry met paksoi en andere groenten? Die maak je gewoon zelf. Net als de verse, rode currypasta. Ook die maak je zelf!

Kip tikka masala

Kip tikka masala, een grote schaal rijst en sperziebonen of kouseband. Of je serveert het lekker met naanbrood. Dit is echt Lekker Tafelen!

Vis-kokos curry; lekker exotisch

Deze vis-kokos curry heeft een exotisch tintje dankzij de kokosmelk. De krachtige smaken van de gebruikte specerijen maken deze curry helemaal af.

Pagina 1 van 2 1 2

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten