Pastagerechten

Pastagerechten vind je overal. Zelfs kant-en-klaar uit de supermarkt. Zelf pasta maken doet ook iedereen. Maar laat die mix liggen en sla die pot saus over. Hier vind je klassieke en moderne pastagerechten met verse ingrediënten en zelfgemaakte saus. En het is echt niet moeilijk! Ontdek onze pastagerechten hier.

Spaghetti frittata

Zelfs restjes opmaken is erg lekker. Van gekookte pasta maak je een heerlijke spaghetti frittata. Naturel, of gevuld met bijvoorbeeld kaas.

Spaghetti Carbonara

Een populair pastagerecht, dat is Spaghetti Carbonara. Helaas wordt het vaak met onjuiste ingrediënten gemaakt. Maar hoe moet het dan wel?

Spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese is het favoriete pastagerecht van bijna iedereen. De kracht van dit recept is een echt lekkere bolognesesaus.

Mac and cheese

Het ultieme comfort food is toch wel de mac and cheese. Een ovenschotel met macaroni bedolven onder een romige saus boordevol kaas.

Pagina 1 van 7 1 2 7

100% vers en 100% lekker van het seizoen

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten