Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Bladeren door rubriek

Pizza

Pizza uit een doos en pizza die met de scooter bezorgt wordt. We kennen het allemaal. Maar op al die pizza’s hebben we altijd wel iets te zeuren. De bodem is niet krokant of juist te slap en de ingrediënten zijn net niet jouw smaak. Ga dus lekker een pizza zelf maken. Zeuren wordt nu een complimentenregen.

Pizza met gerookte zalm en geitenkaas

Pizza en zalm is misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie toch is het resultaat verbluffend lekker, met smaken die elkaar perfect aanvullen. Pizza met gerookte zalm en geitenkaas bestel je niet bij de pizzeria maar maak je lekker zelf.
Lees verder...

Pizza met wilde spinazie en haloumi

Pizza met wilde spinazie en haloumi Creatief met groenten is helemaal hip. Kijk maar eens bij de kookboekenafdeling in de boekhandel. Jamie Oliver heeft zijn plek moeten afstaan aan Yotam Ottolenghi, de Engels-Israëlische topkok die tovert met groenten. Nog niet helemaal overtuigd? Probeer deze pizza eens. Nee, niet van Ottolenghi, maar van Lekker…
Lees verder...

Turkse pizza: verrassend veelzijdig

Turkse pizza Het kan vreemd lopen hoe je aan je recepten komt. Meestal is dat vanuit een kookboek, website of via vrienden, maar soms ook op een heel onverwachte manier. Toen mijn zoon 4 jaar was, keek hij met plezier naar Sesamstraat. Daar zag je dan soms hoe kinderen een gerecht klaar maakten uit het land van hun voorouders . Zo ook eens de…
Lees verder...

Pizza Calzone met groenten; Gezond en lekker eten!

Pizza maken is één, maar een pizza calzone met groenten maken is iets anders. Wij delen het recept van een huisgemaakte pizza calzone met groenten. Dit is pizza met een hoofdletter "P". Dat de pizza calzone met groenten een gezonde pizza is hoeven we je vast niet te vertellen, maar hij is ook nog eens superlekker.
Lees verder...

Pizza Primavera

Pizza Primavera Zeg het eens met me mee: Piz-za-Prima-vera, dat rolt toch van je tong af en zo’n naam houdt direct…