Lunch

Besteed meer tijd aan een lekkere lunch. Met de recepten die je hier vindt, vergeet je de boterhammen en kies je voor een salade, een soep, uitsmijter of een lekkere kroket. Een echt lekkere lunch zelf maken lukt met deze inspiratie en voor zo'n lunch nodig je ook je collega's of je vrienden uit.

Steak sandwich met rundvlees

Lunchen van de barbecue. Ja, echt! Met het recept voor deze steak sandwich met rundvlees heb je een lunch die je voorlopig niet vergeet.

Kipkroketten uit eigen keuken

Zo maak je van een soepkip rijk gevulde kipkroketten uit eigen keuken, helemaal zelf gemaakt! Om je vingers bij af te likken zo lekker.

Kalfskroketten

Zelf kroketten maken is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Kies dan eens voor heerlijke kalfskroketten. Je weet niet wat je proeft!

Broodje hete kip

Een heerlijk broodje hete kip, dat zowel met warme als koude kip gegeten kan worden. Hierdoor kun je ze meenemen naar werk of school.

Spek met eieren

Geniet van een stevige lunch met spek met eieren. Deze boerenkost was vroeger van eigen boerderij, lokaler kan het niet.

Omelet met champignons

Met een paar eieren en een handvol champignons tover je in een handomdraai een heerlijke omelet met champignons op tafel.

Rode bietjes-haring salade

De haring salade met rode bietjes is een echte klassieker voor feestjes. De stukjes appel en augurk geven de salade een heerlijk frisse tint.

Pagina 1 van 4 1 2 4

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten