Nagerecht

Op zoek naar een mooi en lekker nagerecht om jouw diner af te sluiten? Dan hebben we je veel te bieden. Maak een nagerecht waar echte passie in zit. Speel met smaken en ontdek eigen recepten. Voeg vers fruit van het seizoen toe aan je nagerecht. Zorg vooral ook voor RIJP fruit in je nagerecht. Tafel lekker.

Ananas van de grill

Een super nagerecht van de barbecue is ananas van de grill, lekker met een bolletje roomijs. Natuurlijk ook te bereiden in een koekenpan.

Bosvruchten bavarois

Bavarois maken klinkt moeilijk, dat is het echt niet. Probeer deze bosvruchten bavarois eens. In 25 min. heb je een top dessert.

Sorbet met zomerfruit

Maak thuis een zalige en betoverend mooie sorbet met zomerfruit en zelfgemaakte aardbeiensaus. Een toef slagroom erop en genieten maar!

Blauwe bessen pannenkoekjes

Kleine dikke blauwe bessen pannenkoekjes gevuld met verse blauwe bessen en een zalige blauwe bessensaus. Voor ontbijt, lunch of als dessert.

Upside down rabarbertaart

Omdat je de cake omdraait kun je de rabarber mooi zien en is de koek niet droog. De rabarbertaart is een lekker in voorjaar en zomer.

Pagina 1 van 9 1 2 9

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten