Nagerecht

Je bord leeg eten omdat je dan een lekker nagerecht krijgt. Dat ken jij vast ook nog van vroeger. Tegenwoordig komt het nagerecht of dessert vaak uit een pak of uit een beker. Die kun je overal kopen, dus waarom zou je dat zelf maken? Nou, hier vind je recepten voor een nagerecht dat je heel graag zelf wil maken. Want o wat kun je lekker veel met zo'n nagerecht. Zuivel, fruit, ijs, of misschien wel een kaasplankje. Probeer het maar, en voortaan eet iedereen zijn bordje leeg om dat toetje te kunnen bemachtigen.

IJs van verse perziken

Huisgemaakt ijs is lekkerder en je weet precies wat je toevoegt. Maak bijvoorbeeld in het hartje van de zomer eens ijs van verse perziken.

Panna cotta van yoghurt

Panna cotta is gekookte room. In deze versie vervang je een deel van de room door yoghurt. Vooral in de zomer is deze panna cotta heerlijk.

Cheesecake met frambozen

De perfecte taart voor een zomerse verjaardag of tuinfeest. Cheesecake met frambozen is heerlijk bij de koffie en perfect als nagerecht.

Pagina 1 van 5 1 2 5

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten