Ontbijt en lunch

Broodje hete kip

Een heerlijk broodje hete kip wat zowel met warme als koude kip gegeten kan worden. Hierdoor kun je ze prima meenemen naar werk of school. Lekker lunchen!

Eierkroketten

Durf jij het aan? Eierkroketten zijn een geweldige uitdaging in de keuken en bij het ontbijt of bij de lunch zet jij de eierkroketten met trots op tafel.

Ei-wrap Tuna Melt

De Amerikaanse Tuna Melt wordt klassiek op een broodje geserveerd. In dit recept maken we een ei-wrap tuna melt. Dezelfde tonijnvulling in een wrap dus.

Shakshuka

Deze vegetarische shakshuka ( in saus gepocheerde eieren ) is geschikt voor ieder moment van de dag. Als stevig ontbijt, maar ook als lunch of diner.

Havermout pancakes

Warme havermout pancakes als ontbijt? Bak ze zelf en serveer ze eens met hangop en vers fruit. Je kunt de havermout pancakes zelfs als dessert serveren.

Pagina 1 van 9 1 2 9

Uitgelicht

Nieuw

Aardappelen onverkoopbaar

Miljoen ton aardappelen door coronavirus onverkoopbaar kopt een vakblad. Er liggen nog veel aardappelen in de opslag die niet verkocht kunnen worden. De fritesindustrie gaat dan nog wel het één en ander verwerken, maar toch blijft er een miljoen ton over. Eet ze thuis een keer extra Gek toch? Als je...

Lees verder