Salade

Nee, je gaat hier geen salade uit een zakje schudden om daar een dressing uit een fles overheen te gieten. Hier ga je aan de slag met makkelijke recepten om zelf een salade te maken. Van bladsalades tot eiersalades, pastasalades, rijstsalades en meer. Deze recepten zijn stuk voor stuk een feestje van verse ingrediënten.

Bonensalade met venkel

Bonensalade met venkel, verse abrikozen en geitenkaas, daarmee zet je iets lekkers op tafel! Fris, hartig en zoet, het zit er allemaal in!

Bindsla met tomatensalsa

Niet wat er direct bij je opkomt, maar bindsla met tomatensalsa is een heerlijke salade met krachtige smaken die bij veel gerechten past.

Rijstsalade met sperziebonen

Rijstsalade met sperziebonen, en nog veel meer verse ingrediënten. Deze maaltijdsalade is klein beetje geïnspireerd op de Salade Niçoise.

Kropsla met meloen en ham

Kropsla met meloen en ham, dat is een mooie variant op het klassieke voorgerecht. Extra fris door de botersla, extra hartig door de feta!

Salade van graskaas

Graskaas is er in het voorjaar en in de zomer. Deze zeer jonge kaas is uitstekend geschikt voor een verse, huisgemaakte salade van graskaas.

Pagina 1 van 7 1 2 7

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten