Krabsalade; met echte krab!

Salades voor op een broodje of een toastje, die maak je toch zeker zelf? Heb je wel eens verse krabsalade met echte krab gegeten? Zo lekker!

Salade Tournaisienne

Doornikse salade of salade Tournaisienne is niet alleen erg smaakvol, ze oogt ook mooi door de verschillende kleurrijke groenten.

Rode bietjes-haring salade

De haring salade met rode bietjes is een echte klassieker voor feestjes. De stukjes appel en augurk geven de salade een heerlijk frisse tint.

Reuzenbonen salade

Wil je lunchen, of een lekker bijgerecht maken? Deze reuzenbonen salade met een Mediterraan tintje kan altijd. Snel, gezond, voedzaam!

Selderijsalade met walnoten

De bekende selderijsalade, maar dan met walnoten. Gemaakt van knolselderij. Lekker bij de borrel maar ook bij de maaltijd of op een boterham.

Halloumi salade met vijgen

Als je de nazomer of de herfst op tafel wil zetten serveer je een heerlijke halloumi salade met vijgen en een zelfgemaakte vinaigrette.

Salade met gerookte vis

Een salade met gerookte vis is echt genieten. Heerlijk knapperige salade met zacht zilte stukken vis, wie houdt daar nu niet van?

Pagina 1 van 14 1 2 14

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten