Bechamel van bloemkool

Vervang de bekende bechamelsaus door een bechamel van bloemkool. Gezond en lekker bij de pasta, in een ovenschotel of over groenten.

Hummus van witte bonen

De lookalike van de wereldberoemde hummus is de hummus van witte bonen. Geen echte hummus, maar zó lekker dat je deze zeker moet proberen!

Mango chutney zelf maken

Deze zelfgemaakte fijne mango chutney, zonder stukjes, is heel erg rijk van smaak. Dat komt door de uitgebalanceerde specerijen. Een verrukkelijk recept!

Salsa van ananas

Geef gerechten een boost met deze salsa van ananas. Zoet, zuur, fris en een klein beetje pit, deze saus heeft het allemaal.

Sambal op mijn manier

Zelfgemaakte sambal van rode pepers met wat verse toevoegingen en een aantal smaakmakers. Dit is niet de échte, maar sambal op mijn manier.

Roomsaus of Bechamelsaus

Boter, bloem, melk, room. Zijn dat basisingrediënten in je keuken? Daarmee maak je deze eenvoudige roomsaus. Een upgrade voor veel gerechten.

Hummus met avocado

Deze luxe hummus met avocado is zacht van structuur en romig van smaak door de toevoeging van avocado. Om te dippen of als broodbeleg.

Abrikozenjam met rode peper

Geef vlees, een blokje kaas en heel veel andere gerechten net dat beetje extra pit met een zelfgemaakte abrikozenjam met rode peper.

Tomatenpuree; lekker zelfgemaakt!

Tomatenpuree – Dat kun je niet zelf maken, dat komt altijd uit een blikje... Fout! Ga eens aan de slag met dit recept voor tomatenpuree en je wil vast nooit meer anders.

Pagina 1 van 6 1 2 6

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten