Soep

De lekkerste soep recepten van echt verse ingrediënten. Groenten, vlees, vis, het kan allemaal. Ze zijn echt het lekkerst met een zelfgemaakte bouillon.

Stevige bloemkoolsoep

Romig, vol van smaak en ook nog eens boordevol groente, deze stevige bloemkoolsoep is de oplossing bij een heerlijke volle soep.

Tomatensoep met zoete aardappel

Deze populaire tomatensoep met zoete aardappel is snel gemaakt in de blender. Inzetbaar als lunch, maar ook met donker brood als hoofdgerecht

Zondagse soep met asperges

Een zondagse soep met asperges is pure eenvoud, maar absoluut niet even snel gemaakt. Een vers getrokken runderbouillon met asperges en vlees.

Raapstelensoep met zeebaars

Wij krijgen altijd een voorjaarsgevoel van verse raapsteeltjes. Je maakt er bijvoorbeeld deze heerlijke en snelle raapstelensoep mee.

Aspergesoep met sinaasappel

Door de sinaasappel is dit een heerlijk frisse soep. De aspergesoep met sinaasappel is ook lekker met citroenmelisse en dragon.

Verse aspergesoep

Verse aspergesoep, dat is genieten. Gooi die blikken en pakjes weg en haal alles uit een verse asperge. Dan eet je verse aspergesoep!

Verse Tomaten-paprikasoep

Wie deze soep eenmaal gemaakt heeft kiest nooit meer voor kant-en-klaar soepen. Deze verse tomaten-paprikasoep is fluweelachtig van smaak.

Aspergesoep met roomkaas

Een heerlijke soep op basis van een bouillon van aspergeschillen. Deze aspergesoep met roomkaas is zo gemaakt en komt vast vaker op tafel.

Spinaziesoep met daslook

Met wat prei, spinazie en een bos daslook maak je een heerlijke en gezonde, groene spinaziesoep met daslook. Decoreer met daslookbloemen.

Groene aspergesoep met een eitje

Geen zin in asperges schillen? Maak deze groene aspergesoep. Groene asperges hoef je niet te schillen, alleen het onderkantje even afbreken.

De redactie tipt

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten