Soep

De lekkerste soep recepten van echt verse ingrediënten. Groenten, vlees, vis, het kan allemaal. Ze zijn echt het lekkerst met een zelfgemaakte bouillon.

Aspergesoep met sinaasappel

Door de sinaasappel is dit een heerlijk frisse soep. De aspergesoep met sinaasappel is ook lekker met citroenmelisse en dragon.

Verse aspergesoep

Verse aspergesoep, dat is genieten. Gooi die blikken en pakjes weg en haal alles uit een verse asperge. Dan eet je verse aspergesoep!

Verse Tomaten-paprikasoep

Wie deze soep eenmaal gemaakt heeft kiest nooit meer voor kant-en-klaar soepen. Deze verse tomaten-paprikasoep is fluweelachtig van smaak.

Aspergesoep met roomkaas

Een heerlijke soep op basis van een bouillon van aspergeschillen. Deze aspergesoep met roomkaas is zo gemaakt en komt vast vaker op tafel.

Spinaziesoep met daslook

Met wat prei, spinazie en een bos daslook maak je een heerlijke en gezonde, groene spinaziesoep met daslook. Decoreer met daslookbloemen.

Groene aspergesoep met een eitje

Geen zin in asperges schillen? Maak deze groene aspergesoep. Groene asperges hoef je niet te schillen, alleen het onderkantje even afbreken.

Aspergesoep met zalm en dille

Asperges combineren goed met zalm. En dat is dus de mooie basis voor deze aspergesoep met zalm en dille. Je moet het echt geproefd hebben!

Spinaziesoep met crème fraîche

Hoe je in een kwartier een pond spinazie veranderd in een pan prachtige groene soep. Een lepel crème fraiche maakt het helemaal af. Of kies je liever voor een van de andere opties?

Boerenkoolsoep

Het maken van deze boerenkoolsoep kost je slechts een half uurtje en daarmee zet je echt een gezonde maaltijd op tafel. Dit is superfood!

Peterseliewortel soep

Deze peterseliewortel soep is écht een origineel gerecht als lunch of voorgerecht. Stap uit je comfortzone en maak peterseliewortel soep.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten