Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Shoppen voor foodies

[row][double_paragraph]

lotus-zens

Theemomentje

In Azië zijn theeceremonies onderdeel van de cultuur. Theedrinken wordt beleefd als een ‘quality moment’ en als een dagelijks terugkerend ritueel. ZENS wil iedereen deze momenten laten beleven. Met hun zelfontworpen en geproduceerde handgemaakte serviezen van keramiek, theesets, ontmoeten Oost en West elkaar aan tafel. Vele alom geprezen hotels, restaurants en internationaal opererende bedrijven zijn al gezwicht voor de look en feel van de designproducten van ZENS. Op zenslifestyle.com shop je stijlvolle, eigentijdse, maar tegelijkertijd ook tijdloze unieke presentjes, diverse soorten kopjes en schaaltjes met een werelds design.

[/double_paragraph][double_paragraph]

kellybronze

De ultieme kerst kalkoen

De farms van de familie Kelly zijn allemaal gevestigd rond Danbury in Essex Engeland en zijn gebaseerd op “het beste van het beste”. Dit betekent vooruitkijken als ook terugkijken in de wijze van het houden van de KellyBronze®. Lees meer en bestel op tijd.


[/double_paragraph] [/row]

kerstballen

Kies mooi porselein op je kersttafel

Een uitgebreid kerstdiner of een romantische kerstbakkerij vraagt om mooi porselein met gedetailleerde motieven van Villeroy & Boch. Geniet zo stijlbewust van de sfeervolle en romantische momenten. De verschillende collecties zijn prachtig te combineren of kunnen worden gebruikt om mooi en eenvoudig servies te decoreren. Verpakt als kerstgeschenk maakt u zowel gepassioneerde koekjesbakkers als begenadigde fijnproevers bijzonder blij.


[row][double_paragraph]

kerstpakketten-zeeland

Culinaire Kerstpakketten uit Zeeland

Vis-winkel-online lanceert de Oosterschelde Kerstpakketten. In de kerstpakketten is gekozen voor puur en lokaal. De Platte Zeeuwse oester en de Zeeuwse Creuses komen uit Nationaal park de Oosterschelde dat onlangs genomineerd is voor de verkiezing van mooiste natuurgebied van Nederland. De wijnen komen van wijnhoeve De Kleine Schorre op Schouwen-Duiveland. De aantrekkelijke cuveés zijn gebaseerd op de Zeeuwse Zilte Zaligheden zoals de Zeeuwse Oester.

Lees meer

[/double_paragraph][double_paragraph]

Sint keuze 2016

locklock

Ontdek de vershoudbakjes van Lock&Lock

[/double_paragraph] [/row]


[row][double_paragraph]

Wartmann keukenmixer De Tasty Utrecht

[/double_paragraph][double_paragraph]

Wartmann Keukenmixers

De nieuwe lijn Wartmann keukenmixers is een enorme aanwinst. Deze zeer degelijke en krachtige mixer is uit te breiden met diverse accessoires. Het apparaat is voorzien van een 1000 watt motor, gegoten aluminium behuizing en leverbaar in zes kleuren. Eenvoudig te bedienen, aangenaam stil en uitbreidbaar met o.a de vleesmolen, kibbeh- en pastamaker.

Deze keukenmixers zijn voor het eerst verkrijgbaar op De Tasty in Utrecht. Je kunt ook terecht bij de betere kookwinkels. Kijk eens op wartmann.cooking en laat je informeren. De advies verkoopprijs is slechts 349 euro.

[/double_paragraph] [/row]

Wartmann keukenmixer De Tasty Utrecht

 

Printen