Bloemkoolpuree met Serranoham en Pecorino
Deze bloemkoolpuree is op smaak gebracht met de krachtige smaken van Pecorino en Serranoham, een lekker, koolhydraatarm, alternatief voor aardappelpuree.
Deze bloemkoolpuree is op smaak gebracht met de krachtige smaken van Pecorino en Serranoham, een lekker, koolhydraatarm, alternatief voor aardappelpuree.
Penne all'arrabbiata is een pastagerecht waarbij de stoom uit je oren komt. Zo één waarbij je je gezicht langzaam rood voelt worden...
Het leuke van ravioli is dat je deze in ieder seizoen een andere vulling kan geven. Een ravioli met ricotta en spinazie past natuurlijk bij het voorjaar.
Deze hartige gevulde pannenkoek met een vulling van kip met tacokruiden en een romig groentesausje is een plaatje om te zien en heerlijk om te eten.
Bij pannenkoeken denken we al snel aan zoet maar ontdek ook eens deze hartige spinazie pannenkoeken. Ze zijn echt heerlijk bij een brunch.
Een lasagne met polenta is geen alledaagse kost. Toch zul je veel plezier beleven aan dit gerecht. Ontdek lasagne met polenta en serveer iets origineels.
Verse pesto moet je lekker zelf maken. In een blender of met een vijzel ben je in een paar minuten klaar. En de smaak van verse pesto is echt zalig!
Wie ooit in het zuiden van Italië is geweest, weet dat je parmigiana di melanzane in elke trattoria kan bestellen en het is één van mijn favorieten wanneer ik aubergines klaar maak. Wat ik niet wist is dat er nogal wat discussie is over de herkomst van de naam van ...
Drie mooie antipasti (Italiaanse hapjes) die de moeite waard zijn om eens te proberen. Wat anders dan de traditionele salade Caprese en Vitello Tonnato.
Carpaccio van rettich. In deze carpaccio ontdek je de meest bijzondere smaken. Nederlandse groenten die je echt inspireren om het helemaal anders te doen.
Zelfgemaakte pesto is minder lang houdbaar dan die je in de winkel koopt, maar doe je een deel in een schoon weckpotje en giet je er een laagje olijfolie bovenop dan kan het ongeveer een maand in de koelkast goed blijven.
Italiaanse pie - In Italië, waar het idee van dit brood vandaan komt, noemt men dit overigens een pizza en wel een pizza rustica, welke vaak geserveerd wordt met Pasen.
Mango is fruit waar echt je nooit genoeg van krijgt. Ontdek hier de allerhandigste tips en lekkerste recepten met dit...
Lees verderGyros zelf maken van schouderkarbonade. Hoe leuk is dat? Geef de Gyros lekker je eigen smaken mee. Natuurlijk helpen we...
Lees verderHet voordeel van het zelf maken van specerijen mengsels is dat je er je eigen smaak aan mee kunt geven....
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers