Licht kruimige aardappelen
Licht kruimige aardappelen, daar kun je wat mee! Ze zijn lekker om te koken en te bakken, maar ook zeer geschikt om friet van te snijden.
Aardappelen zijn voedzaam en gezond. We eten steeds minder aardappelen, maar we hopen je met deze aardappel recepten uit te kunnen dagen om vaker aardappelen op het menu te zetten.
Licht kruimige aardappelen, daar kun je wat mee! Ze zijn lekker om te koken en te bakken, maar ook zeer geschikt om friet van te snijden.
Een complete aardappelschotel? Die maak je voortaan vers. Gebakken aardappeltjes met paprika en courgette staan zó op tafel!
Durf jij paarse aardappels in een aardappelsalade te stoppen? Aardappelsalade met truffelaardappels en feta is een mooi kleurig bijgerecht.
Hoe maak je gekruide aardappelen eigenlijk spannend? Wij leggen je het uit en geven je 4 recepten voor specerijenmixen om mee te beginnen!
Steel de show met deze gevulde aardappelen. We hebben drie verschillende vullingen op een rij gezet. Van lekker fris, tot stoer en romig.
Een gewone, maar lekkere ovenschotel met snijbonen, gehakt en aardappel. Voor doordeweeks en extra lekker door de gemarineerde aardappeltjes.
De allerlekkerste aardappelsalades zijn huisgemaakt. Kies je aardappel, kies je verse ingrediënten en kies je dressing of vinaigrette.
Aardappels bakken: hier lees je hoe je een goede basisvaardigheid aardappels bakken krijgt. Ook jij kunt leren perfecte aardappels te bakken!
Deze gekookte aardappels van de barbecue kunnen altijd op het barbecuemenu. Niet moeilijk en je kunt ze vooraf prima klaarmaken.
Verschrikkelijk lekkere gebakken aardappels met spek en uien. Niets moeilijks aan, maar wel gewoon even de tijd nemen voor dit feestrecept.
Aardappelen met rozemarijn en knoflook, een heerlijk bijgerecht dat bijna overal bij past. En waar je ook ontelbare variaties op kunt maken.
Wel snel en Italiaans, maar geen pasta? Kies eens voor gnocchi met tuinbonen en spek. Lekker zomers met verse tuinbonen!
Aardappelgratin, dat betekent heerlijk variëren met aardappel, groente, kaas en room. We hebben de lekkerste recepten voor je verzameld!
De Opperdoezer Ronde is pure nostalgie. Deze aardappel wordt in het Noord-Hollandse plaatsje Opperdoes nog altijd met de hand gerooid.
Roseval aardappeltjes uit de oven worden extra krokant als je ze eerst kookt, kneust en dan pas in de oven zet. Serveer met jawel... aïoli.
Ze zijn de verbindende basis van veel warme maaltijden die in Nederland worden gegeten. Aardappelen, zijn het nu dikmakers of niet?
Aardappelpoffertjes (de naam zegt het al) zijn poffertjes gemaakt van aardappeldeeg. Een gerecht uit Zuid Tirol dat heerlijk is met zuurkool.
Tiroler Gröstl is puur comfortfood uit Tirol, ontstaan door het koken met restjes. Aardappelen, Spek, Rosbief en Eieren. Tafel lekker !!
Witlofstamppot is niet de bekendste stamppot, maar als je voor witlofstamppot kiest moet je deze witlofstamppot met Blue Stilton proberen.
In Nederland wordt wel kalfsvlees geproduceerd, maar weinig gegeten. Toch is het erg lekker, dus tijd voor kalfsvlees!
Check het recept of lees de infoMet slechts drie ingrediënten maak je een ouderwets lekkere botersaus. Zalig bij asperges en andere groenten, maar ook bij een stukje vis.
Check het recept of lees de infoEen goede avocado kopen, waar let je op? Wat doe je met een onrijp exemplaar en hoe haal je het beste een pit eruit? Je leest het hier.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers