Roseval aardappeltjes uit de oven met aïoli
Roseval aardappeltjes uit de oven worden extra krokant als je ze eerst kookt, kneust en dan pas in de oven zet. Serveer met jawel... aïoli.
--.
Aardappelen zijn voedzaam en gezond. We eten steeds minder aardappelen, maar we hopen je met deze aardappel recepten uit te kunnen dagen om vaker aardappelen op het menu te zetten.
Roseval aardappeltjes uit de oven worden extra krokant als je ze eerst kookt, kneust en dan pas in de oven zet. Serveer met jawel... aïoli.
Ze zijn de verbindende basis van veel warme maaltijden die in Nederland worden gegeten. Aardappelen, zijn het nu dikmakers of niet?
Aardappelpoffertjes (de naam zegt het al) zijn poffertjes gemaakt van aardappeldeeg. Een gerecht uit Zuid Tirol dat heerlijk is met zuurkool.
Tiroler Gröstl is puur comfortfood uit Tirol, ontstaan door het koken met restjes. Aardappelen, Spek, Rosbief en Eieren. Tafel lekker !!
Witlofstamppot is niet de bekendste stamppot, maar als je voor witlofstamppot kiest moet je deze witlofstamppot met Blue Stilton proberen.
Aardappelbrood hoeft niet te rijzen en kan eigenlijk niet mislukken. Ideaal voor de haastige kok die toch zijn/haar eigen brood wil bakken.
Een heerlijk aardappelpannetje met koolrabi. Koolrabi is een seizoensgroente, is het seizoen voorbij,vervang hem dan door een andere seizoensgroente.
In aardappelteelt; de nieuwe oogst vertellen wij je over het telen van de aardappel en hoe dat in zijn werk gaat. De grootste eye-opener? Het vele handwerk!
Aardappelen met uiendoop - Uiendoop, velen zullen er nog nooit van gehoord hebben. Uiendoop is een gerecht dat bestaat uit gestoofde uien en gekookte aardappelen. In dit gerecht is de ui de grote ster. Er zit zoveel ui in dat het een hoofdgroente is. Want je komt met dit gerecht gelijk ...
Mama, hoe groeien patatjes? Bram Ladage geeft het antwoord tijdens de aardappeloogstdag 2015.In dit foto/sfeer verslag geven we je een kijkje op dit leuke event.
Voor de herfst en winter is gegratineerde aardappelen met pastinaak en wortel een feestelijk bijgerecht op tafel. Serveer met vlees of vis.
Zeeuws spek wordt vaak op brood gegeten maar kan ook als vlees bij de maaltijd. Serveer Zeeuws spek uit de oven met witlof en aardappel.
Je kunt deze kip ovenschotel met aardappel en tomaat makkelijk van tevoren maken en vlak voor het eten in de oven schuiven voor een krokante laagje bovenop.
Cottage pie is een geweldige Engelse klassieker. Je mag het ook gewoon een ovenschotel met gehakt en groenten noemen. Een eenvoudige recept.
Een heerlijke stamppot door de groenten eerst te grillen. In deze stamppot van gegrilde groente en chorizo zit wortel, pastinaak en prei.
Eenvoudig maar zeer smaakvol bijgerecht. De Parmezaanse kaas aardappelen met Prosciutto serveer je als bijgerecht bij vlees of vis.
Verse groenten, zalm en heerlijke kruiden en specerijen. Deze Marokkaanse tajine met zalm is een eyecatcher op tafel. Geen tajine? Maak het dan in de pan.
Fantastische en smaakvolle aardappelmuffins met pastinaak, pompoen en tijm. Feestelijk op tafel en in een handomdraai omgetoverd tot een complete maaltijd.
De Opperdoezer ronde is een rasecht streekproduct uit Opperdoes. De aardappel heeft een Beschermde Oorsprongsbenaming en wordt nog met de hand gerooid.
Hoe je het perfecte vispakketje- helemaal volgens jouw eigen culinaire wensen- maakt, dat lees je hier. Experimenteer en leer!
Check het recept of lees de infoEen lekkere en voedzame maaltijdsalade, met groente, fruit en kaas, dat is quinoasalade met peer. Een salade vol met verschillende smaken!
Check het recept of lees de infoMandarijnen van een slechte oogst? Dat vertelt de foute groenteman. Wilt u proeven? Dat is het advies van de echte groenteman. Koop jij ook zo vaak een telleurstelling?
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers