Tag: Amuse

Ravioli van rettich met zalm

Maak zoetzure rettich en maak daarvan deze ravioli met rettich en zalm. Dit borrelhapje of amuse is heerlijk fris van smaak door de gemarineerde rettich.

Amuse van courgettesoep en coquille

Amuses zijn handig, zoals deze amuse van courgettesoep met coquille. Klein hapje, vol van smaak en feestelijk en je houdt ruimte over voor het nagerecht.

Asperge amuse met ei

Asperges zijn meer dan alleen een hoofdgerecht. Laat je eens verleiden door deze asperge amuse met ei. Serveer als voorgerecht, maar ook op de borreltafel.

Amuse met biet en geitenkaas

Amuse met biet en geitenkaas - een feestelijk gerechtje in een glaasje, om te serveren bij het aperitief, of aan tafel voor het voorgerecht. Mooi om te zien én lekker en verantwoord om te eten.

Krokante Brabantse metworst met een gember/perenchutney!

Brabantse metworst. Ik had er nog nooit van gehoord en daar lag het op mijn aanrecht. Tja wat zou ik daar eens mee maken. Na wat informatie gevraagd te hebben aan collega’s had ik het eerst maar eens op een toastje gedaan. Dat smaakte heerlijk. Maar er moest toch meer ...

Destrooper amandelbrood met tomaatjes en sinaasappel

Destrooper amandelbrood met tomaatjes en sinaasappel Het Belgische familiebedrijf Jules Destrooper is bezig om zijn koekjes in Nederland te promoten. Ik was al fan van de koekjes met de naam amandelbrood; koekjes die anders dan de naam doet vermoeden, heel dun, licht en knapperig zijn en ik heb naar aanleiding ...

Paté op een toastje van ontbijtkoek

Paté op een toastje van ontbijtkoek Dit kleine hapje heb ik bedacht om een feestelijk diner luister bij te zetten. Serveer het toastje als een amuse of als een borrelhapje. Paté lusten we bijna allemaal. Wat je misschien nog niet wist is dat je van ontbijtkoek heel gemakkelijk toastjes kunt ...

Amuse niçoise

Een superlekkere, originele amuse met tonijn, geschikt voor amuseglaasjes. Tover de bekende salade niçoise om tot een smakelijke amuse! Het is een gemakkelijk recept voor als je voor veel mensen kookt. Onderstaande hoeveelheden zijn voor 4-6 personen. Het is tot 24 uur van tevoren te maken. Bewaar de tonijnmousse en ...

Uitgelicht

Nieuw