Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Andijvie recepten & inspiratie

Andijvie

Andijvietaart; weer eens wat anders dan stamppot

Bij andijvie gaat het al snel over stamppot. Een andijvietaart is een mooie variant met deze alledaagse groente. De andijvietaart wordt gemaakt met bladerdeeg en heerlijk op smaak gebracht met gruyère en spek. Echt een gerecht voor de herfst- en wintermaanden maar je mag deze quiche natuurlijk ook 's zomers serveren.

Andijviestamppot op z’n Italiaans

De Hollandse andijviestamppot met een lekker Italiaans tintje. Ook met stamppot kun je blijven verrassen! Andijviestamppot op z'n Italiaans is gewoon een kwestie van afstappen van de bekende weg. Een tomaatje, een pijnboompitje en wat Parmezaan maken Andijviestamppot op z'n Italiaans een heerlijke ontdekking.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer