Met een flinke bundel prachtige asperges en een zak verse spinazie haal je het voorjaar in huis. Gegratineerde asperges met spinazie zijn het resultaat.
Asperges zijn meer dan alleen een hoofdgerecht. Laat je eens verleiden door deze asperge amuse met ei. Serveer als voorgerecht, maar ook op de borreltafel.
De allereerste asperges eet ik het liefst zo naturel mogelijk. Slechts begeleid door een goede gekookte ham, een gekookt eitje en gesmolten roomboter. Én een mooi glas wijn natuurlijk. Maar welke wijn pak je dan?
Asperge crèmesoep met een twist – Een gekookt eitje hoort eigenlijk bij een klassiek gekookte asperge gerecht. De twist in deze crèmesoep zit in het eitje, dat nu ook in de soep gebruikt wordt.
Vis en asperges, een mooie combi! Vandaag een gerechtje van Witte asperges met zalm en garnalen in een heerlijke saffraansaus. Een feest op je lentebuffet.
Asperges en eieren, ze horen bij elkaar. Pak daar spinazie als voorjaarsgroente bij en een stukje rauwe ham en er ontstaat een prachtig en vooral lekker gerecht.
Presenteer het lentegevoel in een fraai bord. Dat lukt zeker met dit gerecht. Asperges in ei-citroensaus met garnalen mogen niet ontbreken op je lente menu
Hollands witte goud, de asperges, kun je ook heel goed in de oven bereiden. Deze Aspergeschotel uit de oven is daarvan een smaakvol bewijs. Natuurlijk ook met verse Hollandse tomaatjes.
Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring.
OkéLees meer