Tag: Groenten – Asperges

Asperge-honing mousse met rabarber-aardbei compote

Wat een feest! Het beste van het seizoen combineren tot een prachtig dessert. Serveer een Asperge-honing mousse met een huisgemaakte rabarber-aardbei compote en je zet een seizoenstopper op tafel. Krijg je gasten? Zet dit dessert op tafel. Zij zullen deze smaak combinatie zeker waarderen!

Ragout van asperges en kip

Deze ragout van asperges en kip is overheerlijk. Je kunt de kip ook vervangen door een stukje vis. Serveer met rijst, met pasta of in een pasteibakje.

Asperges met kip uit de wok

Wel eens gedacht aan het wokken van asperges? Wij maakten asperges met kip uit de wok. Een aspergeschotel waar je goed mee voor de dag kunt komen.

Asperge amuse met ei

Asperges zijn meer dan alleen een hoofdgerecht. Laat je eens verleiden door deze asperge amuse met ei. Serveer als voorgerecht, maar ook op de borreltafel.

Asperges, wat drinken we daarbij? Muscat!

De allereerste asperges eet ik het liefst zo naturel mogelijk. Slechts begeleid door een goede gekookte ham, een gekookt eitje en gesmolten roomboter. Én een mooi glas wijn natuurlijk. Maar welke wijn pak je dan?

Asperge crèmesoep met een twist

Asperge crèmesoep met een twist – Een gekookt eitje hoort eigenlijk bij een klassiek gekookte asperge gerecht. De twist in deze crèmesoep zit in het eitje, dat nu ook in de soep gebruikt wordt.

Pagina 2 van 4 1 2 3 4

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten