Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

Aspergesoep

Groene aspergesoep met een eitje

Geen zin in asperges schillen? Maak deze groene aspergesoep. Groene asperges hoef je niet te schillen, alleen het onderkantje even afbreken. Makkelijk toch?

Aspergesoep met zalm en dille

Wanneer je asperges gekookt hebt, gooi dan nooit het kookvocht weg, want dit vocht zit bomvol smaak. De ideale basis voor een aspergesoep met zalm en dille.

Aspergesoep met roomkaas

Heerlijk romige aspergesoep als lunch of voorgerecht. De bouillon trekken we van de schillen van de asperge. Zo ontstaat een zeer smaakvolle soep.

Zondagse soep met asperges

Dit is zo`n recept dat van moeder op dochter overgaat en waar je niets aan moet veranderen omdat het gewoon goed is! Deze soep kregen we vroeger thuis altijd op zondag. Door het jaar heen "naturel" en in het aspergeseizoen met asperges er in. De basis is een heerlijk getrokken runderbouillon, dus dit is een heldere aspergesoep. Een heerlijke afwisseling op een gebonden aspergesoep. Het klinkt…
Lees verder...

Romige aspergesoep met ei en ham

Als je bent opgegroeid in een streek waar de asperges als paddenstoelen uit de grond schieten kan het niet anders dan dat je alle geheimen van "het witte goud" kent. Zo zijn er een aantal dingen die je door de jaren heen leert en toepast om het beste resultaat te verkrijgen. Deze soep is met liefde bereid en het beste is uit de kast gehaald om er…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More