Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Barbecue recepten & inspiratie

Barbecue

Vis op de barbecue, dat kan altijd beter

Naast vlees kun je ook lekker vis op de barbecue leggen. Perfect gegrilde vis vraagt de nodige aandacht. Daarom zetten we graag een aantal tips voor je op een rij. Zorg voor voldoende hitte. Geen vlammen, maar wel een hete barbecue. Probeer eerst eens visfilets met huid. Leg de filets met de huid naar beneden op de barbecue. Ook hele vis leg je met schubben en al op de barbecue. Kwast…
Lees verder...

De Amerikaanse barbecue

De Amerikaanse keuken is niet beroemd om zijn liflafjes franse stijl, wel om zijn barbecuecultuur.  De mooiste stukken vlees garen op kooltjes is een kunst die de gemiddelde Amerikaan onder de knie heeft. Een kipsateetje, een voorgegaarde hamburger en een drumstick? Een Amerikaan zou niet begrijpen dat je het over een barbecue hebt. En barbecueën,…

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer