Lekker bakken in de vakantiemaanden? Dit kruisbessen plaatgebak is een vakantieklusje. Helemaal van het seizoen en je serveert iets bijzonders bij de koffie.
Een sabayon is een dessert afkomstig uit Italië. De kracht van dit dessert ligt hem in zijn eenvoud terwijl het wel een "wow effect" geeft na de maaltijd.
Zomerfruit seizoen. Laat je verrassen door deze bramen en blauwe bessen verpakt in een strudel van bladerdeeg. Serveer als dessert, of als ontbijt/lunch.
Fruitsalade maken is een gezond feestje. We geven diverse tips en ideeën voor een echt verse fruitsalade. In het zomerfruitseizoen kun je eindeloos variëren
Een Soufflé van kwark en rode bessen staat gewoon binnen een half uur op tafel. Daarmee presenteer je een perfect dessert met rode bessen in de hoofdrol.
Gebakken kwarktaart met verse rode bessen. Een heerlijk zomers taartje waaraan iedereen in één keer ziet dat je het zelf gemaakt hebt. Extra verrassend dus!
Waterijs maken is leuk om zelf te doen. Met deze waterijs recepten maak je de lekkerste soorten. Voor jezelf, met de kinderen en ook als zomerse traktatie.
Twee variaties op ijskoffie. Door een combinatie van specerijen, kruiden en fruit ontstaat er een drankje waar je op warme dagen heerlijk van kunt genieten.
Ook zo gek op blauwe bessen of bramen ?? De BrazelBerry collectie maakt het mogelijk ze in je eigen tuin of op je eigen balkon te kweken en te oogsten.
Zelfgemaakte frozen yoghurt (yoghurt ijs) met bosbessen, twee zelfgebakken chocoladekoekjes er om heen en lekker aflikken en happen maar. Geluk bestaat!
Blueberry cheesecake - roomkaastaart met blauwe bessen - De cheesecake wordt in Nederland nog wel eens verwart met de ons beter bekende kwarktaart, eigenlijk maakt de naam het voornaamste verschil al duidelijk, in cheesecake hoort kaas, een lekkere zachte roomkaas. De smaak van uw taart zal hierdoor romiger en minder zuur zijn dan de smaak van een…
Tussen alle wat meer pittige gerechten die in foodfilm Chef gemaakt worden, zit ook een heerlijk zoet dingetje, Berries n Cream, een toetje met 'caramel dust'.
Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring.
OkéLees meer