Krieltjes bloemkool en biefstukpuntjes uit de wok
Hoe je met doorsnee ingrediënten zoals krieltjes biefstukpuntjes en bloemkool een heel ander gerecht maakt als je deze in de wok klaarmaakt.
Hoe je met doorsnee ingrediënten zoals krieltjes biefstukpuntjes en bloemkool een heel ander gerecht maakt als je deze in de wok klaarmaakt.
Makkelijk en snel iets goeds op tafel zetten? Serveer biefstuk met gebakken champignons en ui. Serveer met een snee goed brood en een salade.
De krachtige smaak van de blauwe kaas past perfect bij biefstuk. Probeer maar eens dit recept voor Biefstuk met roquefortsaus
Pak in plaats van runderbiefstuk eens kalfsbiefstuk. Dit recept van kalfsbiefstuk met paddenstoelen en risotto kan je zeker overtuigen.
Beef Stroganoff of Boeuf Stroganoff wordt gemaakt van biefstuk en is een Russische klassieker. Met dit recept serveer je biefstuk echt anders
Vers en zelfgemaakt is echt niet ingewikkeld. Serveer eens biefstuk met champignon-roomsaus. Maar dan wel helemaal zelf maken natuurlijk.
Zeg je barbecue zeg je vlees. Deze spies van biefstuk is perfect om te grillen. Een variatie op de welbekende saté van varken of kip.
Ben jij een liefhebber van biefstuk van de grill? Dan moet je zeker dit recept eens maken. Door de biefstuk te marineren wordt het vlees heerlijk mals.
Snel en eenvoudig een rijstgerecht maken? Deze Oosterse biefstukreepjes met bimi uit de wok zijn snel, eenvoudig en smaakvol. Probeer maar!
Tournedos, entrecote, biefstuk, hoe zit dat ook alweer? Herken je dit: je zit in een restaurant, je hebt de menukaart voor je neus en daar staan ze weer: entrecote of een tournedos met groene pepersaus…….. Bij mij is dit altijd weer even een “welke is welke nou ook alweer” -momentje.
Even een biefstuk bakken? Waar ga je dan voor kiezen? - Even een biefstukje bakken. Dat gebeurt in vele Nederlandse huishoudens. Het populairste stukje vlees van een rund is nog altijd de biefstuk. Of we nu thuis eten, of buitenshuis, de biefstuk staat overal op het menu. Maar wat weet ...
De ribeye wordt gesneden uit het verlengde van de dunne lende, waar de entrecote uit wordt gesneden. Het vlees is zachter dan de entrecote doordat de voorkant van de rund minder gespierd is.
De zomers in de Lage landen kunnen broeierig en benauwd zijn en het laatste wat je dan wilt is in een hete keuken een maaltijd bereiden. Wat je wilt is in de tuin zitten met een mooi glas witte wijn, de zon op je kop en een verfrissende maaltijd die ...
Proef het voorjaar met deze heerlijke lente recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Doe je lekker mee?
Check het recept of lees de infoAls je van langoustines houdt, en je hebt inspiratie nodig kijk dan eens bij onze recepten met langoustines en leef je uit!
Check het recept of lees de infoEenvoudige en pure smaken vormen de basis van deze penne met verse zalm en verse spinazie, natuurlijk mogen de verse tomaten niet ontbreken.
Check het recept of lees de infoDe perfect malse zalm bakken of grillen is best makkelijk! Volg de stap-voor-stapinstructies en eet nooit meer droge zalm.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers