Beef Stroganoff; Feest op tafel
Beef Stroganoff of Boeuf Stroganoff wordt gemaakt van biefstuk en is een Russische klassieker. Met dit recept serveer je biefstuk echt anders
Beef Stroganoff of Boeuf Stroganoff wordt gemaakt van biefstuk en is een Russische klassieker. Met dit recept serveer je biefstuk echt anders
Vers en zelfgemaakt is echt niet ingewikkeld. Serveer eens biefstuk met champignonroomsaus. Maar dan wel helemaal zelf maken natuurlijk.
Zeg je barbecue zeg je vlees. Deze spies van biefstuk is perfect om te grillen. Een variatie op de welbekende saté van varken of kip.
Ben jij een liefhebber van biefstuk van de grill? Dan moet je zeker dit recept eens maken. Door de biefstuk te marineren wordt het vlees heerlijk mals.
Hoe je met doorsnee ingrediënten zoals krieltjes biefstukpuntjes en bloemkool een heel ander gerecht maakt als je deze in de wok klaarmaakt.
Makkelijk en snel iets goeds op tafel zetten? Serveer biefstuk met gebakken champignons en ui. Serveer met een snee goed brood en een salade.
De krachtige smaak van de blauwe kaas past perfect bij biefstuk. Probeer maar eens dit recept voor Biefstuk met roquefortsaus
Pak in plaats van runderbiefstuk eens kalfsbiefstuk. Dit recept van kalfsbiefstuk met paddenstoelen en risotto kan je zeker overtuigen.
Snel en eenvoudig een rijstgerecht maken? Deze Oosterse biefstukreepjes met bimi uit de wok zijn snel, eenvoudig en smaakvol. Probeer maar!
Tournedos, entrecote, biefstuk, hoe zit dat ook alweer? Herken je dit: je zit in een restaurant, je hebt de menukaart voor je neus en daar staan ze weer: entrecote of een tournedos met groene pepersaus…….. Bij mij is dit altijd weer even een “welke is welke nou ook alweer” -momentje.
Even een biefstuk bakken? Waar ga je dan voor kiezen? - Even een biefstukje bakken. Dat gebeurt in vele Nederlandse huishoudens. Het populairste stukje vlees van een rund is nog altijd de biefstuk. Of we nu thuis eten, of buitenshuis, de biefstuk staat overal op het menu. Maar wat weet ...
De ribeye wordt gesneden uit het verlengde van de dunne lende, waar de entrecote uit wordt gesneden. Het vlees is zachter dan de entrecote doordat de voorkant van de rund minder gespierd is.
De zomers in de Lage landen kunnen broeierig en benauwd zijn en het laatste wat je dan wilt is in een hete keuken een maaltijd bereiden. Wat je wilt is in de tuin zitten met een mooi glas witte wijn, de zon op je kop en een verfrissende maaltijd die ...
Heerlijke winter recepten. Huisgemaakt met verse ingrediënten. Je vindt er makkelijke en snelle recepten, maar ook heerlijke stoofpotten.
Check het recept of lees de infoEieren, vastkokende aardappels, een paar uien en extra vierge olijfolie. Meer heb je niet nodig voor een lekkere tortilla.
Check het recept of lees de infoEen echte bistro klassieker uit Frankrijk, eieren met mayonaise of oeuf mayonaise zoals de Fransen zeggen.
Check het recept of lees de infoJij kunt ook de lekkerste mayonaise zelf maken met deze tips. Maak de mayonaise zo zoet, zout, zuur of kruidig zoals jij lekker vindt.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers