Tag: Vlees – Biefstuk

Tournedos, entrecote, biefstuk, hoe zit dat ook alweer?

Tournedos, entrecote, biefstuk, hoe zit dat ook alweer? Herken je dit: je zit in een restaurant, je hebt de menukaart voor je neus en daar staan ze weer: entrecote of een tournedos met groene pepersaus…….. Bij mij is dit altijd weer even een “welke is welke nou ook alweer” -momentje.

Even een biefstuk bakken? Waar ga je dan voor kiezen?

Even een biefstuk bakken? Waar ga je dan voor kiezen? - Even een biefstukje bakken. Dat gebeurt in vele Nederlandse huishoudens. Het populairste stukje vlees van een rund is nog altijd de biefstuk. Of we nu thuis eten, of buitenshuis, de biefstuk staat overal op het menu. Maar wat weet ...

Baguette tartar d’Anvers

De zomers in de Lage landen kunnen broeierig en benauwd zijn en het laatste wat je dan wilt is in een hete keuken een maaltijd bereiden. Wat je wilt is in de tuin zitten met een mooi glas witte wijn, de zon op je kop en een verfrissende maaltijd die ...

Provençaalse champignons met entrecôte en kruidenboter

Provençaalse champignons met entrecote en kruidenboter. Dit gebakken champignon mengsel op Provençaalse wijze smaakt echt goddelijk bij je entrecote (of biefstuk). Zo kun je hem in sommige bistro’s die de Franse keuken voeren ook krijgen eventueel met een beetje port- of rode wijnsaus er bij. Dit is een feesthap barstensvol smaak en lekker op de zondag of ...

Marinade voor T-Bone Steak

Lang niet alle steaks hebben een marinade nodig. Geef mij maar een sappige steak rechtstreeks van de houtskool grill, heerlijk die echte pure "houtskool smaak". Maar lang niet alle steaks zijn hier voor geschikt. Sommige steaks zijn namelijk wat droger of vaster, wat ook al snel het geval is als ...

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Handige kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten