Tag: Bladerdeeg

Courgette taart

Koken of bakken met dat wat je in huis hebt? Deze courgette taart biedt uitkomst als er in de zomer een overschot aan courgettes is.

Palmiers met verse daslook pesto

Hartige koekjes in de vorm van een olijfblad worden ook wel palmiers genoemd. Gevuld met daslook zijn ze heerlijk bij de borrel, maar ook bij een kom soep.

Bladerdeeg maken

Om bladerdeeg te krijgen moet je het deeg, waar je mee start, toeren. Bladerdeeg maken kan op drie manieren de Hollandse-, Franse- en de snelle methode

Bladerdeegschelp met stoofpeertjes

Een echt huisgemaakt gebakje. De bladerdeegschelp met stoofpeertjes is even werk, maar je serveert iets echt origineels bij de koffie. Durf jij het aan?

Tarte Tatin met uien

Een mooi en alledaags gerecht dat oorspronkelijk afkomstig is uit Frankrijk. Tarte Tatin met uien is vooral heerlijk door de gekarameliseerde vulling.

Warme borrelhapjes met brie

Zoek je hapjes voor een verjaardag? Tover dan deze warme borrelhapjes met brie gewoon uit een muffinvorm. Snel gemaakt en een lekkernij op jouw feestje!

Kaasstengels lekker zelf maken

Kaasstengels: lekker voor bij de borrel of een soepje Wij moeten altijd een beetje lachen als bij RTL Late Night de kaasstengels op tafel staan. Maar stiekem vinden we ze zelf ook hartstikke lekker. Zelfgemaakt zijn kaasstengels echter nog véél lekkerder en het is super makkelijk en snel om ze ...

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Handige kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten