Witlof anders serveren? Met deze recepten lukt dat!
Witlof is een bladgroente waarvan het hoogseizoen in de wintermaanden valt. Je kunt hier in de wintermaanden de lekkerste recepten mee maken.
Witlof is een bladgroente waarvan het hoogseizoen in de wintermaanden valt. Je kunt hier in de wintermaanden de lekkerste recepten mee maken.
Er zijn talloze variaties op stamppot mogelijk. Deze paksoistamppot met gele paprika is er daar één van die je zeker moet proberen.
Een lekker en makkelijke recept voor eiercurry met paksoi. Met rijst erbij heb je een complete maaltijd voor doordeweeks of in het weekend.
Teri betekent glans en yaki betekent bakken. Wij krijgen er trek van. Jij ook? Kip Teriyaki staat echt zo op tafel. De Japanse keuken thuis.
Vul een wrap eens anders dan met roomkaas en zalm. Serveer deze salade wraps als lunch, stop ze in de picknickmand of serveer bij de borrel.
Deze verrassende andijviesalade met abrikozen, graskaas en abrikozendressing is de perfecte salade bij een zomerse maaltijd of barbecue.
Snijbiet - Een 'vergeten' groente die gelukkig steeds vaker verkrijgbaar is. Verwant aan spinazie, is hij makkelijk klaar te maken en gezond.
Aan de slag met kroppen sla. Niet met zakken of bakken sla. Gewoon ouderwetse kroppen sla. Ontdek de smakelijke soorten inclusief recepten.
Vergeet de bamipakketten en roerbakgroenten uit de supermarkt en snij verse groenten. Het resultaat? Een heerlijke bami met kip en paksoi.
Een snelle, lekkere en gezonde maaltijd. Noodles met kip en shanghai paksoi staat in een half uur op tafel en echt iedereen smult hiervan.
Een frisse salade van lollo rosso en lollo biondo met jonge kaas, tomaatjes en avocado met een zalige honing-mosterd dressing.
We zijn toe aan de lente! Dan is het ook tijd voor raapsteeltjes op het menu. We vertellen je er alles over, mèt heerlijke recepten erbij!
Verse spinazie is er in diverse soorten. Hier vind je alles over deze bladgroente. Niet alleen info en tips, maar ook heel veel recepten.
Verse andijvie is er het hele jaar. Toch is het niet allemaal hetzelfde. Andijvie komt uit de kas, van de volle grond of uit het buitenland.
Zilte groenten worden met de dag populairder. Zeekraal en lamsoren zijn de bekendste versies. Tegenwoordig is er echter veel meer.
Het oosterse tintje dat ik deze salade meegeef, komt van de seroendeng die er als laatste overheen gestrooid wordt. Seroendeng is een droge mix van kokos, pinda’s , ui en kruiden.
Serveer deze salade met omeletreepjes als lunch of als bijgerecht. Met een dressing van hennepzaadolie wordt dit een gezond smaakfeest.
Wereldgerechten maak je lekker vers, zoals deze tempura van verse groenten. De echte Indiase groente tempura’s zijn heerlijk als snack of als bijgerecht bij een curry, rijstgerecht of met frietjes.
Stamppot is nog altijd populaire winterkost. Stamppot van paksoi is een mooie variatie op de bij ons bekende winterse stamppotten. Even geen boerenkool, zuurkool of hutspot, maar een stamppot met een Oosters tintje.
Heerlijke winter recepten. Huisgemaakt met verse ingrediënten. Je vindt er makkelijke en snelle recepten, maar ook heerlijke stoofpotten.
Check het recept of lees de infoKippensoep, bij een griepje, of gewoon omdat het een heerlijke soep is. Maar wat is nou de lekkerste kippensoep? Recepten uit de hele wereld!
Check het recept of lees de infoAardappelschotel met kip en koolraap, dat is een avondmaaltijd, met aardappels, groente en vlees. Een AGV'tje dus, maar wel een hele lekkere!
Check het recept of lees de infoWaar gebruik je al die onderdelen van de keukenmachine voor? Hier vind je een uitgebreide uitleg over het hoe en waarom van deze onderdelen.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers