Frisse salade met bleekselderij, appel en ananas
Verse aanrader. Een frisse salade met bleekselderij, appel, ananas en noten. Binnen no time om te toveren tot een maaltijd (pasta)salade.
Verse aanrader. Een frisse salade met bleekselderij, appel, ananas en noten. Binnen no time om te toveren tot een maaltijd (pasta)salade.
De klassieke waldorf salade. Knolselderij, Bleekselderij, Appel en Walnoten horen hier echt in thuis. Uiteraard inclusief huisgemaakte dressing.
Verse groenten, heerlijke specerijen, couscous en krokante tofu. Met deze pittige groente-tajine zet je een heerlijk, vers en verrassend gerecht op tafel.
Velouté is een Franse vakterm voor een soort soep. Het is een soep dat je bind met een mengsel van eidooier en room. Dit mengsel van ei en room wordt een liaison genoemd.
Deze bleekselderij schotel is eenvoudig en vooraf te bereiden. Een mooi voorgerecht voor een leuk etentje, maar ook als bijgerecht heel goed in te zetten.
Een eigen variant op de waldorfsalade die niets onderdoet voor de echte waldofsalade. In deze waldofsalade vind je een yoghurtdressing en Emmentaler kaas.
Een snelle bleekselderijstoof waarmee je iedereen aan de bleekselderij krijgt. Ook de kinderen eten hun bordje met dit gerecht graag leeg.
Drie heerlijke recepten voor zachte, fluwelige pastinaaksoep, een beetje zoetig van smaak, met een vleugje anijs. Combineren maar!
Lees verderEen dagje zonder vlees zouden we vaker moeten doen. Met deze gnocchi met venkel en blauwe kaas is dat absoluut...
Lees verderJe hebt een mango gekocht maar weet niet goed hoe je een mango moet snijden. Wij geven je 3 manieren...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers