Broccoli soufflé
Deze broccoli soufflé is een gerecht waar je u tegen zegt en stiekem ook nog eens erg handig om dat restje broccoli van gisteravond in te verwerken.
Geen producten in je winkelmand.
Deze broccoli soufflé is een gerecht waar je u tegen zegt en stiekem ook nog eens erg handig om dat restje broccoli van gisteravond in te verwerken.
Een vegetarische broccoli-brie quiche van filodeeg. De crunchy korst verstopt een aantal prachtige smaakgeheimen. Probeer ook eens met geitenkaas.
Vis met doperwten en worteltjes uit blik? Probeer eens deze Italiaanse gegrilde kerstomaatjes met broccoli. Vers, gezond en echt smaakvol!
Broccoli gratin is een perfect bijgerecht, maar geef wel smaak mee. In deze broccoli gratin wordt mosterdzaad gebruikt als geheim ingrediënt.
Probeer eens deze broccolipuree als je eens wat anders wil met je broccolistronk. Maak de puree vervolgens af met extra smaakmakers als ui en tomaat.
Een broccoliburger; verrassend lekker voor als je eens een dagje geen vlees bij je maaltijd wilt. Vul hem met camembert of gebruik een andere smeltkaas.
Kunnen koken (of in dit geval: wokken) met restjes betekend minder verspilling van voedsel. Maak eens deze Italiaanse wok schotel met broccoli van restjes
Zet weer eens een wok op het fornuis. Deze Oosterse wokschotel zit namelijk boordevol groenten. We gebruiken vooral broccoli, inclusief de steel. Lekker!
Er hoeft echt niet altijd taugé in een wok. Gebruik de wok techniek ook eens voor een typisch Hollandse wokschotel. Snel, en alleen maar verse ingrediënten.
Snel en eenvoudig een rijstgerecht maken? Deze Oosterse biefstukreepjes met bimi uit de wok zijn snel, eenvoudig en echt smaakvol. Probeer het ook!
Door te kiezen voor verse, smaakvolle ingrediënten, til je een relatief eenvoudig pasta gerecht naar een heel ander niveau. Pasta met daslookpesto!
Broccoli, uitgebakken serranoham, kappertjes en rozijnen. Samen met een simpele dressing zorgen ze voor een broccoli salade om van te smullen.
De homemade variant op de standaard visgratin uit de diepvries van de supermarkt. Heilbot met broccoligratin en venkelrisotto is zoveel lekkerder!
Een kleurrijke en smaakvolle kerrie eieren ragout met verse groenten en Hollandse garnalen is een feestelijke, doordeweekse maaltijd.
Serveer deze broccoli aardappelgratin voor 2 personen als hoofdgerecht zonder vlees of voor 4 personen als bijgerecht bij vlees of vis.
De verse huisgemaakte quiche van broccoli, ham en gorgonzola is een heerlijke doordeweekse topper op tafel. Ontdek deze mooie smaakcombinatie.
Met verse pasta en wat andere verse ingrediënten als broccoli, kip en gorgonzola maak je in een handomdraai een heerlijke maaltijd.
Hoe je van een "eenvoudige" stronk broccoli een smaakvol bijgerecht maakt. Broccoli met rode peper en citroen uit de wok is lekker bij vis.
Broccoli is een populaire en gezonde groente. We geven je tips over de aankoop en het bereiden van verse broccoli.
Zuivelspread voor een toastje, voor de boterham of in een saus? Maak die zuivelspread eens zelf! Gebruik verse ingrediënten en...
Lees verderEchte fish & chips van kabeljauw in een verrukkelijk krokant beslag. Fish & Chips is razend populair. Zelf maken is...
Lees verderZelf visbouillon maken is zo gepiept. Vertel je visboer wat je gaat maken, en hij helpt je aan de lekkerste...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers