Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

Brunchen

Huisgemaakte mini-quiches in alle smaken.

Smeuïge mini-quiches gevuld met ragoutachtige vullingen worden op een feestje altijd bijzonder gewaardeerd. Met ons basisrecept voor hartige taartbodem kun je alle kanten op en is het ook voor jou weggelegd om je gasten te verwennen met je eigen creatie.

Gevulde krentenbollen

Krentenbollen, ze zijn zo lekker bij het ontbijt, de brunch, lunch of soms zelfs gewoon als lekkere snack tussendoor. Zelf maken is en blijft natuurlijk het leukste en zeker het lekkerste. Zelf maken heeft natuurlijk als bijkomend voordeel dat je net even een iets andere draai kunt geven aan je krentenbol en ze bijvoorbeeld kunt vullen met een…

Kipkerrie “en cocotte”

In veel recepten kom je van die mooie Franse vaktermen tegen. “En cocotte” is er ook zo’n eentje. Vaak refereren deze termen naar een techniek, bereidingswijze, garnituur of in dit geval een object, namelijk een cocotte. Een cocotte is een aardewerken schaaltje dat vuurbestendig is. Dit schaaltje wordt vaak gebruikt voor ovengerechten. In de…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More