Recepten om zelf te makenOnderwerp "cake"

Terug naar homepage


Yoghurt-sinaasappel cake (yaourtopita)

Probeer eens deze Yoghurt-sinaasappel cake uit de Griekse keuken. Natuurlijk gemaakt van Griekse yoghurt en voor de Griekse keuken opvallend weinig suiker.

Lees Meer

Marmercake met advocaat

Ik kan je vertellen: deze marmercake met advocaat was zo lekker dat hij in no time tot de laatste kruimel verorberd is. Een echte aanrader dus!

Lees Meer

Magische wortelcake; Eén beslag, drie texturen

Een echt verrassende cake. Je gebruikt slechts één beslag en toch ontstaan er drie verschillende lagen. Ontdek hoe het werkt en bak deze magische wortelcake

Lees Meer


Hartige cake; gevuld met ham, kaas, bacon en olijven

Simpel en lekker, dat is deze hartige cake. Hartige muffins zien we wel vaker maar ook een cake kun je prima vullen met hartige ingrediënten.

Lees Meer

Pina colada cake

De bekende cocktail van ananassap, kokosmelk en witte rum. Een heerlijke combinatie die ik besloot te verwerken in een cake. De Pina colada cake.

Lees Meer

Plaatcake met courgettejam en meringue

Plaatcake met courgettejam. Wij laten zien hoe makkelijk het is om lekker gebak op tafel te zetten. Geen courgettejam? Kies dan bijvoorbeeld voor abrikoos.

Lees Meer

Klassiek cakebeslag

Klassiek cakebeslag Klassiek cakebeslag is een cakebeslag wat ook wel 4 x 4 genoemd wordt omdat er van alle 4 delen even veel in zit. Het begint met 4 eieren die wegen ongeveer 50 gram per stuk dit is dus

Lees Meer

Cake Clementine, met mandarijntjes

Een cake met een licht bittertje van de clementine schillen en zonder boter bereid – Erg lekker en fris, eens wat anders voor bij de koffie of thee. Gecombineerd met een bolletje ijs is deze cake ook erg geschikt als

Lees Meer

Tulband met cranberry’s, sinaasappel en witte chocolade

Een echte winterse tulband die, bestrooid met poedersuiker, ook een echt heerlijke winterse uitstraling heeft. Tulband met cranberry’s voor de feestdagen

Lees Meer

Eenvoudig een heerlijke chocoladerol maken

Deze chocoladerol gooit hoge ogen bij de buuf die op de koffie komt. Kijk eens naar de ingrediëntenlijst. Zo simpel, en met zo’n groots resultaat.

Lees Meer

Tulband met vruchtjes; Die heerlijke klassieker voor de feestdagen

Tulband met vruchtjes. Het recept voor een heerlijke, luchtige tulband. Natuurlijk goed gevuld met vruchtjes. Zelf gemaakt en een topper bij de kerst koffie

Lees Meer

Chocolade-vanillecake met dadels en walnoten

Zet het herfstgevoel echt op tafel met deze Chocolade-vanillecake met dadels en walnoten. Je vrienden of vriendinnen komen hiervoor graag op de koffie.

Lees Meer

Pompoencake met karamel en pecannoten

Pompoencake is een mooi herfst baksel waar u gasten echt mee kunt verrassen. De pompoencake wordt gemaakt met o.a. een pompoenpuree.

Lees Meer

Cinnamon swirl; Het hele huis ruikt naar kaneel

Wil je een cake bakken? In de herfst vervangen we deze voor een heerlijke cinnamon swirl. Wedden dat iedereen op de geur afkomt?

Lees Meer

Peren-amandelcake met kardemom

Een heerlijk frisse cake met fruit. De peren-amandelcake krijgt nog meer karakter door toevoeging van kardemom dat een beetje naar sinaasappel smaakt.

Lees Meer

Pompoen cake met sinaasappel en rozijnen

Als deze pompoen cake in je oven staat ben je bijna blij dat de zomer voorbij is, want de herfst ruikt en smaakt toch wel erg lekker.

Lees Meer

Chocoladecake met peren, dadels en pecannoten

Wat een heerlijke rijk gevulde chocoladecake is dit, een betere manier om de herfst te verwelkomen is er niet. Alleen de geur van deze taart is al genieten!

Lees Meer

Bananencake met walnoten; Smaken en geuren van het najaar

Gemaakt met overrijpe bananen. Deze zijn zo zoet dat ze een deel van de suiker kunnen vervangen. Lees hier de praktijktips van Connie

Lees Meer

Appel kruimel cake bakken. Garantie voor tevreden gasten

Deze appel kruimel cake is zowel warm als koud lekker. Een basisrecept voor een plaatcake om in huis te hebben. Je kunt er onbeperkt mee variëren.

Lees Meer