Pastinaaksoep met paddenstoelen en spek
Zin in een lekkere, gevulde, maaltijdsoep? We hebben een goed gevulde pastinaaksoep voor je, met paddenstoelen en spek!
Zin in een lekkere, gevulde, maaltijdsoep? We hebben een goed gevulde pastinaaksoep voor je, met paddenstoelen en spek!
Brie is ook in Nederland een favoriet kaasje. Niet alleen om zo te eten, maar zeker ook in onze brietaart met champignons en prei!
Een pie is een hartige taart met een deksel van bladerdeeg. Deze pie met prei is geschikt als vegetarisch hoofdgerecht of als bijgerecht.
Waarom zou je moeite doen voor een goed stuk vlees als je er een kant-en-klaar sausje bij serveert? Maak dus ook je eigen stroganoff saus!
Ook met echt verse ingrediënten kun je prima een snelle pasta maaltijd serveren. Deze pasta met blauwe kaas en champignons bewijst dat.
Nodig gerust wat vrienden uit om pizza te komen eten. Met deze champignonpizza of pizza funghi kun je écht aankomen. Compleet basisrecept!
Een vleesloze maaltijd op tafel zetten? Maak deze pastasaus met lekker veel verse champignons en serveer er een verse salade bij.
Vier feest met deze knoflook-champignons. Heerlijk als bijgerecht bij de warme maaltijd, maar ook op de borrelplank of als voorgerecht.
Echte champignonsaus zelf maken is niet zo moeilijk en geeft een boost aan veel gerechten. Een recept op basis van bouillon ipv room.
Pas ook je pasta's aan aan de smaken van het seizoen. Deze pasta met kastanjechampignons past perfect in de herfst, maar kan het hele jaar.
Verwen jezelf en je gasten eens met deze champignontartaar als voorgerecht. Een heerlijk herfst recept met spannende smaken.
Zet de herfst op tafel met deze paddenstoelen risotto met kokkels. In dit recept tref je prachtige smaken en mooie lokale ingrediënten.
Hoe je heel eenvoudig een verrukkelijke champignonsoep maakt. Deze champignonsoep is voedzaam, romig en pittige tegelijk.
Het recept voor gevulde champignons en vier varianten. Je kunt deze gevulde champignons als hapje maar ook als voorgerecht serveren.
Zet de seizoenen op tafel! Een quiche met paddenstoelen is een hoogtepunt voor de herfst. Ook lekker voor een high tea of picknick.
Gemarineerde champignons zijn super simpel te maken maar geven net even dat verrassende effect op jouw hapjes plateau of borreltafel.
Champignons à la grecque ( champignons op z'n Grieks ) Oftwel gestoofde champignons in homemade tomato frito. Lekker op brood of bij vlees/vis
Iets originelers dan een salade bij de BBQ? Marineer wat (kastanje)champignons en serveer deze gegrilde champignons zo van de barbecue.
Het is wat machtig als een voorgerecht, maar met een verse salade maak je van dit warm knoflookbrood een makkelijke maaltijd.
Proef het seizoen met deze heerlijke zomer recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Kook je lekker mee?
Check het recept of lees de infoVerschillende kaasplankjes als dessert of voor bij de borrel. Opbouw, verrijken en presenteren, het komt allemaal voorbij in dit artikel.
Check het recept of lees de infoVerrukkelijke nazomer salade. Breng variatie in je salades en maak deze stoere bloemkool broccoli salade met kaas en een vleugje knoflook.
Check het recept of lees de infoEmmentaler; de beroemde Zwitserse gatenkaas. Deze kaas is onmisbaar in de Zwitserse kaasfondue en op een Zwitsers kaasplankje!
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers