Pastinaakchips uit de oven; Een gezonde en lekkere snack
Gezond snacken wordt een feest met deze pastinaakchips uit de oven. Niets frituren, geen vette hap, gewoon lekker en gezond!
Gezond snacken wordt een feest met deze pastinaakchips uit de oven. Niets frituren, geen vette hap, gewoon lekker en gezond!
Zelf chips maken is veel leuker, lekkerder en gezonder. Dat kan op heel veel manieren en hoeft niet alleen met aardappels!
Verse groenten, vers fruit, daar werken we graag mee bij Lekker Tafelen. Het geeft de nodige vitamientjes mee, maar vergeet ook niet de prachtige kleuren die je gerecht zo heerlijk opvrolijken. Verse kruiden kunnen daar ook prima een handje in helpen. Natuurlijk wil je gerechten met verse ingrediënten ook professioneel ...
Het Voedingscentrum maakt zich zorgen om de term light. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar weinig mensen weten wat de term light werkelijk inhoudt. Vandaar vandaag een kleine uitleg over de term light! Klik op de afbeelding om de complete infografic van het Voedingscentrum te bekijken Wat betekend light? De ...
Het gemiddelde zoutgehalte in levensmiddelen zoals vleeswaren, kaas, kant-en-klaarmaaltijden, sauzen en chips is de afgelopen 3 jaar bijna onveranderd. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) meet de zoutgehaltes om te kijken of het Nederlandse productaanbod minder zout wordt. Het laatste onderzoek van de NVWA laat in de 2e helft van ...
Hou jij ook zo van krieltjes? Krieltjes zijn kleine aardappeltjes waarmee je veel meer kunt dan basic koken en bakken. Lekker om te variëren!
Check het recept of lees de infoEen groot stuk vlees serveren, maar niet ingewikkeld? Een gehaktbrood met verse kruiden zet je zo op tafel, en mislukken kan bijna niet!
Check het recept of lees de infoBijna niemand wil zelf soezen maken. Het lijkt veel werk en ze kunnen mislukken. Maar met dit recept en deze tips bak jij perfecte soezen.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers