Chocolademousse taart, de allerlekkerste!
Chocolade in drievoud want deze chocolademousse taart bevat pure chocolademousse en witte chocolademousse met stukjes chocoladekoekjes.
Chocolade in drievoud want deze chocolademousse taart bevat pure chocolademousse en witte chocolademousse met stukjes chocoladekoekjes.
Vergeet de monchou-taart en zet deze chocolade-schuimtaart tijdens een verjaardag op tafel. Iedereen gaat hiervan smullen!
Een tulband die, bestrooid met poedersuiker, ook een echt winterse uitstraling heeft. Tulband met cranberry's voor de feestdagen.
Biscotti zijn ook bekend onder de naam cantuccini, wat tweemaal gebakken betekent. Het is een Italiaans koekje afkomstig uit de regio Toscane.
Bananen, kokos en chocolade zijn een gouden smaakcombinatie. Gebruik gerust overrijpe bananen te gebruiken voor deze heerlijke bananencake.
Vla zelf maken is heel eenvoudig. Vanillevla, chocoladevla of frambozenvla is een lekkere afsluiter van de maaltijd. En vla zelf maken is zoveel lekkerder!
Staat de koffie klaar? Want met slechts 9 ingrediënten zet jij in een mum van tijd deze prachtige aardbeientaart op tafel. Vier de zomer!
Gooi geen overrijpe bananen weg, je kunt ze perfect gebruiken voor dit bananenbrood met chocolade. Dit is een aanwinst voor het ontbijt.
Een met liefde gemaakt dessert. Chocolademousse met gepocheerde peren. De peren zijn gepocheerd in ambachtelijke perenlikeur van William Pauw.
In de wintermaanden bakken we natuurlijk niet met aardbeien. Maar deze Chocolade-sinaasappel muffin is een mooie variant met vers fruit
Schwarzwälder Kirschtorte of Zwarte Woud taart is een echte klassieker die bestaat uit chocoladebiscuit, slagroom, kersen en kirsch likeur.
Zet het herfstgevoel op tafel met deze chocolade-vanillecake met dadels en walnoten. Je vriendinnen komen hiervoor graag op de koffie.
Geen wortelcake maar een courgettecake. En nog een stapje leuker... een chocolade courgette tulband. Dit is liefde die je met trots serveert.
Chocoladetaart met mascarpone vulling. Een taart van biscuitdeeg, een extra vulling van gepureerde aardbeien met een klein beetje pit van een rood pepertje
De profiterole is het ultieme gerechtje om je dierbaren te verwennen. Bovendien is deze profiterole op geheel eigen wijze gevuld.
Zodra thuis de barbecue aangaat, dan staan deze bananenbootjes standaard op het menu!
Deze romige chocolade desserttaart is makkelijk te maken, goed te bewaren en een droom voor chocoladeliefhebbers.
Geen bruine- maar witte chocolademousse. Mierzoet? Dat valt mee door de toevoeging van roomkaas en het achterwege laten van extra suiker.
Je kunt chocolademousse zonder ei maken, maar probeer ook eens deze luchtige chocolademousse met ei. De eieren hoef je niet rauw te verwerken! + extra tips.
Heerlijke winter recepten. Huisgemaakt met verse ingrediënten. Je vindt er makkelijke en snelle recepten, maar ook heerlijke stoofpotten.
Check het recept of lees de infoKippensoep, bij een griepje, of gewoon omdat het een heerlijke soep is. Maar wat is nou de lekkerste kippensoep? Recepten uit de hele wereld!
Check het recept of lees de infoEen lekkere snack uit de frituur? Maak eens gefrituurde oesterzwammen. Deze paddenstoelen geef je een heerlijk knapperig jasje! Proeven!
Check het recept of lees de infoWaarom gaat eieren pellen de ene keer moeiteloos en lukt het de andere keer totaal niet. We leggen het uit en geven tips.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers