Bananenbrood met chocolade – Verwerk ook de overrijpe bananen
Gooi geen overrijpe bananen weg, je kunt ze perfect gebruiken voor dit bananenbrood met chocolade. Dit is een aanwinst voor het ontbijt.
Gooi geen overrijpe bananen weg, je kunt ze perfect gebruiken voor dit bananenbrood met chocolade. Dit is een aanwinst voor het ontbijt.
Bananen, kokos en chocolade zijn een gouden smaakcombinatie. Gebruik gerust overrijpe bananen te gebruiken voor deze heerlijke bananencake.
Je kunt chocolademousse zonder ei maken, maar probeer ook eens een luchtige chocolademousse met ei. De eieren hoef je niet rauw te verwerken!
Chocolade in drievoud want deze chocolademousse taart bevat pure chocolademousse en witte chocolademousse met stukjes chocoladekoekjes.
In de wintermaanden bakken we natuurlijk niet met aardbeien. Maar deze Chocolade-sinaasappel muffin is een mooie variant met vers fruit
Een tulband die, bestrooid met poedersuiker, ook een echt winterse uitstraling heeft. Tulband met cranberry's voor de feestdagen.
Biscotti zijn ook bekend onder de naam cantuccini, wat tweemaal gebakken betekent. Het is een Italiaans koekje afkomstig uit Toscane.
Staat de koffie klaar? Want met slechts 9 ingrediënten zet jij in een mum van tijd deze prachtige aardbeientaart op tafel. Vier de zomer!
Een met liefde gemaakt dessert. Chocolademousse met gepocheerde peren. De peren zijn gepocheerd in ambachtelijke perenlikeur van William Pauw.
Vergeet de monchou-taart en zet deze chocolade-schuimtaart tijdens een verjaardag op tafel. Iedereen gaat hiervan smullen!
Deze chocolade sinaasappel taart doet denken aan de Pims koekjes, je zou dit de luxe uitvoering kunnen noemen door het gebruik van verse sinaasappels.
Zo makkelijk en snel hebt u nog nooit chocolade mousse gemaakt! Dit recept bevat daarnaast ook geen rauwe eieren en de smaak is door de keuze van chocolade heel goed aan te passen bij andere onderdelen van het door u gewenste gerecht.
Chocolade is veel meer dan alleen lekker. Aan chocolade valt nog zoveel meer te ontdekken. Niet alleen is chocolade veel ouder dan je zou denken, ook gaan er fantastische verhalen achter chocolade schuil en kun je fantastische smaken in chocolade proeven. Kortom chocolade eten is een belevenis!
Brownie met salted caramel is even een ander recept dan de vele brownie recepten die in omloop zijn. Brownie met salted caramel bakken is echter niet moeilijker! Je moet ze een keer maken maar eet ze wel met mate.
Zet het herfstgevoel op tafel met deze chocolade-vanillecake met dadels en walnoten. Je vriendinnen komen hiervoor graag op de koffie.
Zelfgebakken brownie met witte chocolade. Heerlijk bij de koffie maar ook leuk om cadeau te geven. Bak ze niet te lang dan blijven ze een beetje klef.
Arretjescake, een heerlijke chocoladecake die je niet hoeft te bakken. Om gezellig met of voor de kinderen te maken tijdens de vakantie of voor feestdagen.
Een rasechte klassieker uit Wenen. De Sacher torte! Met dit recept kun je deze zelf thuis ook bakken. Met de echte vulling van abrikozenjam.
De ile flottante is een oud klassiek Frans dessert bestaande uit een schuimpje van opgeklopt eiwit welke drijft in een bodempje van crème anglaise.
Ben je een liefhebber van blauwe kaas? Dan hebben we voor jou een artikel over Cabrales. Blauw, Spaans en lekker pittig. Wat wil je nog meer?
Check het recept of lees de infoVan een eenvoudige 'coleslaw' kun je iets bijzonders maken. Een koolsalade met cranberry's en amandelen is een luxe variant van coleslaw!
Check het recept of lees de infoEr zijn zoveel heerlijke curry's, en ze zijn helemaal niet moeilijk te maken. Lees alles over de drie basisprincipes voor zelf curry maken.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers