Tulband met cranberry’s, sinaasappel en witte chocolade
Een tulband die, bestrooid met poedersuiker, ook een echt winterse uitstraling heeft. Tulband met cranberry's voor de feestdagen.
--
Een tulband die, bestrooid met poedersuiker, ook een echt winterse uitstraling heeft. Tulband met cranberry's voor de feestdagen.
Biscotti zijn ook bekend onder de naam cantuccini, wat tweemaal gebakken betekent. Het is een Italiaans koekje afkomstig uit Toscane.
Gooi geen overrijpe bananen weg, je kunt ze perfect gebruiken voor dit bananenbrood met chocolade. Dit is een aanwinst voor het ontbijt.
Bananen, kokos en chocolade zijn een gouden smaakcombinatie. Gebruik gerust overrijpe bananen te gebruiken voor deze heerlijke bananencake.
Je kunt chocolademousse zonder ei maken, maar probeer ook eens een luchtige chocolademousse met ei. De eieren hoef je niet rauw te verwerken!
Chocolade in drievoud want deze chocolademousse taart bevat pure chocolademousse en witte chocolademousse met stukjes chocoladekoekjes.
In de wintermaanden bakken we natuurlijk niet met aardbeien. Maar deze Chocolade-sinaasappel muffin is een mooie variant met vers fruit
Staat de koffie klaar? Want met slechts 9 ingrediënten zet jij in een mum van tijd deze prachtige aardbeientaart op tafel. Vier de zomer!
Een met liefde gemaakt dessert. Chocolademousse met gepocheerde peren. De peren zijn gepocheerd in ambachtelijke perenlikeur van William Pauw.
Vergeet de monchou-taart en zet deze chocolade-schuimtaart tijdens een verjaardag op tafel. Iedereen gaat hiervan smullen!
Deze chocolade sinaasappel taart doet denken aan de Pims koekjes, je zou dit de luxe uitvoering kunnen noemen door het gebruik van verse sinaasappels.
Zo makkelijk en snel hebt u nog nooit chocolade mousse gemaakt! Dit recept bevat daarnaast ook geen rauwe eieren en de smaak is door de keuze van chocolade heel goed aan te passen bij andere onderdelen van het door u gewenste gerecht.
Chocolade is veel meer dan alleen lekker. Aan chocolade valt nog zoveel meer te ontdekken. Niet alleen is chocolade veel ouder dan je zou denken, ook gaan er fantastische verhalen achter chocolade schuil en kun je fantastische smaken in chocolade proeven. Kortom chocolade eten is een belevenis!
Brownie met salted caramel is even een ander recept dan de vele brownie recepten die in omloop zijn. Brownie met salted caramel bakken is echter niet moeilijker! Je moet ze een keer maken maar eet ze wel met mate.
Zet het herfstgevoel op tafel met deze chocolade-vanillecake met dadels en walnoten. Je vriendinnen komen hiervoor graag op de koffie.
Zelfgebakken brownie met witte chocolade. Heerlijk bij de koffie maar ook leuk om cadeau te geven. Bak ze niet te lang dan blijven ze een beetje klef.
Arretjescake, een heerlijke chocoladecake die je niet hoeft te bakken. Om gezellig met of voor de kinderen te maken tijdens de vakantie of voor feestdagen.
Een rasechte klassieker uit Wenen. De Sacher torte! Met dit recept kun je deze zelf thuis ook bakken. Met de echte vulling van abrikozenjam.
De ile flottante is een oud klassiek Frans dessert bestaande uit een schuimpje van opgeklopt eiwit welke drijft in een bodempje van crème anglaise.
Geen wortelcake maar een courgettecake. En nog een stapje leuker... een chocolade courgette tulband. Dit is liefde die je met trots serveert.
Echt chocoladeproeven. Iedereen kan het! U kent het vast wel. Het is rond vier uur ’s middags en de zin in chocolade is bijna niet meer te weerstaan. Snel een reep uit de kast gegrist, stukje afgebroken en dan maar genieten van die heerlijke zoete smaak. Als het stukje op ...
Chocoladetaart met mascarpone vulling. Een taart van biscuitdeeg, een extra vulling van gepureerde aardbeien met een klein beetje pit van een rood pepertje
De profiterole is het ultieme gerechtje om je dierbaren te verwennen. Bovendien is deze profiterole op geheel eigen wijze gevuld.
Zodra thuis de barbecue aangaat, dan staan deze bananenbootjes standaard op het menu!
Deze romige chocolade desserttaart is makkelijk te maken, goed te bewaren en een droom voor chocoladeliefhebbers.
Geen bruine- maar witte chocolademousse. Mierzoet? Dat valt mee door de toevoeging van roomkaas en het achterwege laten van extra suiker.
Warme chocolademelk gecombineerd met warme specerijen als gember en cayennepeper maken de eerste- en laatste maanden van het jaar extra warm en feestelijk.
Deze chocoladerol gooit hoge ogen bij de buuf die op de koffie komt. Kijk eens naar de ingrediëntenlijst. Zo simpel, en met zo’n groots resultaat.
Een leuk toetje om uw diner mee af te sluiten is een chocoladefondue. Niet alleen is het lekker en niet moeilijk, het is ook nog eens gezellig om met z'n allen allerlei heerlijkheden te bedekken met chocolade en hiervan te smullen.
Deze chocoladetaart, guilty pleasures, dit kan er maar zo één zijn, een chocolade bodem gevuld met karamel en overgoten met een ganache van pure chocolade.
Tafel lekker !!
Een nagerecht uit de Franse keuken: de Crêpe suzette. Dit zijn superdunne flensjes geserveerd met een goddelijke sinaasappel-karamelsaus.