Aardbeientaart met een zachte mousse van witte chocolade
Staat de koffie klaar? Want met slechts 9 ingrediënten zet jij in een mum van tijd deze prachtige aardbeientaart op tafel. Vier de zomer!
Staat de koffie klaar? Want met slechts 9 ingrediënten zet jij in een mum van tijd deze prachtige aardbeientaart op tafel. Vier de zomer!
Gooi geen overrijpe bananen weg, je kunt ze perfect gebruiken voor dit bananenbrood met chocolade. Dit is een aanwinst voor het ontbijt.
Een met liefde gemaakt dessert. Chocolademousse met gepocheerde peren. De peren zijn gepocheerd in ambachtelijke perenlikeur van William Pauw.
In de wintermaanden bakken we natuurlijk niet met aardbeien. Maar deze Chocolade-sinaasappel muffin is een mooie variant met vers fruit
Schwarzwälder Kirschtorte of Zwarte Woud taart is een echte klassieker die bestaat uit chocolade biscuit, slagroom, kersen en kirsch likeur.
Vergeet de monchou-taart en zet deze chocolade-schuimtaart tijdens een verjaardag op tafel. Iedereen gaat hiervan smullen!
Een tulband die, bestrooid met poedersuiker, ook een echt winterse uitstraling heeft. Tulband met cranberry's voor de feestdagen.
Biscotti zijn ook bekend onder de naam cantuccini, wat tweemaal gebakken betekent. Het is een Italiaans koekje afkomstig uit de regio Toscane.
Zet het herfstgevoel op tafel met deze chocolade-vanillecake met dadels en walnoten. Je vriendinnen komen hiervoor graag op de koffie.
Bananen, kokos en chocolade zijn een gouden smaakcombinatie. Gebruik gerust overrijpe bananen te gebruiken voor deze heerlijke bananencake.
Geen wortelcake maar een courgettecake. En nog een stapje leuker... een chocolade courgette tulband. Dit is liefde die je met trots serveert.
Chocoladetaart met mascarpone vulling. Een taart van biscuitdeeg, een extra vulling van gepureerde aardbeien met een klein beetje pit van een rood pepertje
De profiterole is het ultieme gerechtje om je dierbaren te verwennen. Bovendien is deze profiterole op geheel eigen wijze gevuld.
Zodra thuis de barbecue aangaat, dan staan deze bananenbootjes standaard op het menu!
Deze romige chocolade desserttaart is makkelijk te maken, goed te bewaren en een droom voor chocoladeliefhebbers.
Geen bruine- maar witte chocolademousse. Mierzoet? Dat valt mee door de toevoeging van roomkaas en het achterwege laten van extra suiker.
Je kunt chocolademousse zonder ei maken, maar probeer ook eens deze luchtige chocolademousse met ei. De eieren hoef je niet rauw te verwerken! + extra tips.
Warme chocolademelk gecombineerd met warme specerijen als gember en cayennepeper maken de eerste- en laatste maanden van het jaar extra warm en feestelijk.
Deze chocoladerol gooit hoge ogen bij de buuf die op de koffie komt. Kijk eens naar de ingrediëntenlijst. Zo simpel, en met zo’n groots resultaat.
Proef het seizoen met deze heerlijke zomer recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Kook je lekker mee?
Check het recept of lees de infoHomemade sandwich spread in meerdere varianten. Deze huisgemaakte spreads maken we op basis van yoghurt, kwark met roomkaas of mayonaise.
Check het recept of lees de infoGebakken vis eten? Kibbeling zelf maken is echt leuk en lekker. Van verse vis (kabeljauw) en een heerlijk beslag met je eigen kruidenmelange.
Check het recept of lees de infoBen je een echte visliefhebber, maar vind je platvis fileren een lastige klus? Met deze stap voor stap uitleg gaat het ook jou vast lukken.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers