Tag: Chocolade

Witte chocolademousse

Geen bruine- maar witte chocolademousse. Mierzoet? Dat valt mee door de toevoeging van roomkaas en het achterwege laten van extra suiker.

Luchtige chocolademousse met ei

Je kunt chocolademousse zonder ei maken, maar probeer ook eens deze luchtige chocolademousse met ei. De eieren hoef je niet rauw te verwerken! + extra tips.

Chocolade-sinaasappel muffin

In de wintermaanden bakken we natuurlijk niet met aardbeien. Maar deze Chocolade-sinaasappel muffin is een mooie variant met vers fruit

Schwarzwalder Kirschtorte

Schwarzwalder Kirschtorte of Zwarte Woud taart is een echte klassieker. De taart bestaat uit chocolade biscuit, slagroom, kersen en kirsch likeur.

Chocoladefondue

Een leuk toetje om uw diner mee af te sluiten is een chocoladefondue. Niet alleen is het lekker en niet moeilijk, het is ook nog eens gezellig om met z'n allen allerlei heerlijkheden te bedekken met chocolade en hiervan te smullen.

Brownie met salted caramel – Huisgemaakt

Brownie met salted caramel is even een ander recept dan de vele brownie recepten die in omloop zijn. Brownie met salted caramel bakken is echter niet moeilijker! Je moet ze een keer maken maar eet ze wel met mate.

Pagina 1 van 4 1 2 4

Uitgelicht

Nieuw

Aardappelen onverkoopbaar

Miljoen ton aardappelen door coronavirus onverkoopbaar kopt een vakblad. Er liggen nog veel aardappelen in de opslag die niet verkocht kunnen worden. De fritesindustrie gaat dan nog wel het één en ander verwerken, maar toch blijft er een miljoen ton over. Eet ze thuis een keer extra Gek toch? Als je...

Lees verder