Tag: Chocolade

Echt chocoladeproeven. Iedereen kan het!

Echt chocoladeproeven. Iedereen kan het! U kent het vast wel. Het is rond vier uur ’s middags en de zin in chocolade is bijna niet meer te weerstaan. Snel een reep uit de kast gegrist, stukje afgebroken en dan maar genieten van die heerlijke zoete smaak. Als het stukje op ...

Schwarzwälder Kirschtorte

Schwarzwälder Kirschtorte of Zwarte Woud taart is een echte klassieker die bestaat uit chocoladebiscuit, slagroom, kersen en kirsch likeur.

Witte chocolademousse

Geen bruine- maar witte chocolademousse. Mierzoet? Dat valt mee door de toevoeging van roomkaas en het achterwege laten van extra suiker.

Luchtige chocolademousse met ei

Je kunt chocolademousse zonder ei maken, maar probeer ook eens deze luchtige chocolademousse met ei. De eieren hoef je niet rauw te verwerken! + extra tips.

Chocoladefondue

Een leuk toetje om uw diner mee af te sluiten is een chocoladefondue. Niet alleen is het lekker en niet moeilijk, het is ook nog eens gezellig om met z'n allen allerlei heerlijkheden te bedekken met chocolade en hiervan te smullen.

Muffin met pistache en chocolade

Deze muffin met pistache en chocolade is heerlijk om warm te eten. De gesmolten chocolade zit dan middenin. Lekker bij de koffie maar ook bij een high tea

Pagina 2 van 4 1 2 3 4

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten