Recepten om zelf te makenOnderwerp "coquilles"

Terug naar homepage


Poke met coquilles en sojabonen

Poke met coquilles en sojabonen is een geslaagde eigen variatie op de traditionelere poke met tonijn of zalm. Een heerlijke en gezonde rauwe vissalade uit Hawaï met Japanse invloeden.

Lees Meer

Tartaar van coquilles

Deze tartaar van coquilles is een bijzonder en smakelijk voorgerecht dat in een handomdraai gemaakt is. Ideaal voor de drukke thuiskok, die wel iets exclusiefs op tafel wil zetten.

Lees Meer

Gegratineerde visschelpjes met romige Béchamelsaus

Ken je ze nog? Die gegratineerde sint jacobsschelpen met een romige béchamelsaus en een knapperig korstje, waaronder een verrassing van heerlijke vis zit? Lekker Tafelen neemt het stap voor stap met je door.

Lees Meer

Coquilles in fluwelen vanillesaus

Dit culinaire gerecht met heerlijke coquilles is veel simpeler te maken, dan het recept doet vermoeden. Wordt ook heerlijk gevonden door mensen die normaal gesproken geen visliefhebber zijn!

Lees Meer

Salade met arganolie, hazelnoot en coquilles

Salade met arganolie, hazelnoot en coquilles Arganolie, omdat je het waard bent! Toen Lekker Tafelen benaderd werd door het Nederlandse bedrijf Puur Arganolie , of we misschien nog een keer aandacht wilden besteden aan de olie, sprong ik daar meteen

Lees Meer

Coquilles op een bedje van avocado-mango met uienvinaigrette

Coquilles op een bedje van avocado-mango met uienvinaigrette. Dit is een voorgerecht dat er zijn mag. Neem geen coquilles uit de diepvries want die zijn echt niet lekker. Haal verse bij de visspecialist of bij de visafdeling bij een horecagroothandel zoals

Lees Meer